KAPAT
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Bim Anlayışı
Bim Hediye Kartı
Akıllı Alışveriş
Basın Odası
Basın Bültenleri
Kamuoyu Açıklamaları
Basında BİM
Görseller
PR Kontakları
Reklam Filmleri
Kalite Güvencesi
Bize Ulaşın
Bim'de Kariyer
Hızlı Başvuru
Kiralık Yeriniz mi Var?
Bim'e Özel Markalar
Mağazalar
Ticaret Sicil Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Komiteleri
Üst Yönetim
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporları
Ana Sözleşme
Politikalar
Bağımsız Denetçi
Finansal ve Operasyonel Veriler
Dönemsel Finansal Sonuçlar
Faaliyet Raporları
Yatırımcı Sunumları
Finansal Takvim
Genel Kurul Bilgileri
Özel Durum Açıklamaları
Yatırımcı İlişkileri İrtibat
Yatırımcı İlişkileri
Gizlilik ve Güvenlik
Bilgi Toplumu Hizmetleri
BİM Mısır
BİM Fas
Hakkımızda
|
BİM’de Kariyer
|
Yatırımcı İlişkileri
|
S.S.S
TR
|
EN
ARA
Ürünler
AKTÜEL ÜRÜNLER
İNDİRİM
UYGULAMAYA ÖZEL
ET ÜRÜNLERİ
13 Kasım Çarşamba
20-26 Kasım
BİM Mobil Uygulama
21-24 Kasım
12 Kasım Salı
15 Kasım Cuma
19 Kasım Salı
20 Kasım Çarşamba
22 Kasım Cuma
26 Kasım Salı
27 Kasım Çarşamba
BİM’e
Özel
Afişler
Aktüel
İndirim
Meyve Sebze
12 Kasım Salı
20-26 Kasım
21-24 Kasım
13 Kasım Çarşamba
21-24 Kasım
15 Kasım Cuma
20 Kasım Çarşamba
19 Kasım Salı
22 Kasım Cuma
26 Kasım Salı
27 Kasım Çarşamba
Tarifler
Mağazalar
İletişim
Müşteri İletişim Formu
Kiralık Yeriniz mi Var?
İş Başvuru Formu
Tedarikçiniz Olmak İstiyorum
Tavuklu Yemek Tarifleri
Zeytinyağlılar
Börekler
Makarnalar
Çorbalar
Altın Süt ile Yapılan Tarifler
Pratik Kolay Atıştırmalıklar
Restoran Yemekleri
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlı Tarifleri
Ramazan Tarifleri
Etli Yemek Tarifleri
Et Güveç
Paylaş
6-8 kişilik
Tarif
Malzemeler;
800 g Emin Kuşbaşı Eti
2 su bardağı su
2 adet kuru soğan
4 diş sarımsak
1 çorba kaşığı biber salçası
12 adet sivri biber
6 adet salkım domates
3 çorba kaşığı zeytinyağı
2 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
1 çorba kaşığı kekik
Yapılışı;
800 gram Emin kuşbaşı eti 2 çorba kaşığı zeytinyağıyla kavurun. Eti 2 seferde kavurun ki sulanıp haşlanmadan kavrulabilsin. - Kavrulan eti ayrı bir kaba alın. 2 adet kuru soğanı portakal dilimi gibi kalın aylar şeklinde doğrayın. Etlerin kavrulduğu güvece 1 çorba kaşığı zeytinyağı ekleyin ve soğanları ilave edip kavurun.
Kavrulmuş soğanlara; iri kıyılmış 4 diş sarımsağı, 1 çorba kaşığı biber salçası ve tereyağını ekleyin, kavurmaya devam edin. Kavrulmuş etleri üzerine koyun. 12 adet sivri biberi yarım parmak uzunluğunda dilimleyin ve etin üzerine ekleyin. 6 adet salkım domatesi soyun ve iri küpler halinde doğrayın. Domatesleri de biberlerin üzerine ekleyin. Üzerine 2 su bardağı su, birer tatlı kaşığı karabiber, tuz ve 1 çorba kaşığı kuru kekiği ekleyin. Yüksek ateşte kaynatın. Altını en kısığa alın ve kapağını kapatıp 1 saat 15 dakika pişirin. - 1 saat geçince, tezgahı unlayın, 4 adet milföy hamurunun uzun kenarlarından su ile birleştirip tencere büyüklüğünde açın. Açtığınız hamuru pişmiş olan güvecin içine oturtun ve 200 derecelik fırında üzeri kızarana kadar fırının alt rafında yaklaşık 10-12 dakika pişirin. Servis ederken, üzeri çıtır milföyden dilimleri yanına koyabilirsiniz.
Afiyet olsun!
X
Paylaşmak için
0
ürün eklediniz.(Toplam
0
ürün)