KAPAT
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Bim Anlayışı
Bim Hediye Kartı
Akıllı Alışveriş
Basın Odası
Basın Bültenleri
Kamuoyu Açıklamaları
Basında BİM
Görseller
PR Kontakları
Reklam Filmleri
Kalite Güvencesi
Bize Ulaşın
Bim'de Kariyer
Hızlı Başvuru
Kiralık Yeriniz mi Var?
Bim'e Özel Markalar
Mağazalar
Ticaret Sicil Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Komiteleri
Üst Yönetim
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporları
Ana Sözleşme
Politikalar
Bağımsız Denetçi
Finansal ve Operasyonel Veriler
Dönemsel Finansal Sonuçlar
Faaliyet Raporları
Yatırımcı Sunumları
Finansal Takvim
Genel Kurul Bilgileri
Özel Durum Açıklamaları
Yatırımcı İlişkileri İrtibat
Yatırımcı İlişkileri
Gizlilik ve Güvenlik
Bilgi Toplumu Hizmetleri
BİM Mısır
BİM Fas
Hakkımızda
|
BİM’de Kariyer
|
Yatırımcı İlişkileri
|
S.S.S
TR
|
EN
ARA
Ürünler
AKTÜEL ÜRÜNLER
İNDİRİM
UYGULAMAYA ÖZEL
ET ÜRÜNLERİ
13 Kasım Çarşamba
20-26 Kasım
BİM Mobil Uygulama
21-24 Kasım
12 Kasım Salı
15 Kasım Cuma
19 Kasım Salı
20 Kasım Çarşamba
22 Kasım Cuma
26 Kasım Salı
27 Kasım Çarşamba
BİM’e
Özel
Afişler
Aktüel
İndirim
Meyve Sebze
12 Kasım Salı
20-26 Kasım
21-24 Kasım
13 Kasım Çarşamba
21-24 Kasım
15 Kasım Cuma
20 Kasım Çarşamba
19 Kasım Salı
22 Kasım Cuma
26 Kasım Salı
27 Kasım Çarşamba
Tarifler
Mağazalar
İletişim
Müşteri İletişim Formu
Kiralık Yeriniz mi Var?
İş Başvuru Formu
Tedarikçiniz Olmak İstiyorum
Tavuklu Yemek Tarifleri
Zeytinyağlılar
Börekler
Makarnalar
Çorbalar
Altın Süt ile Yapılan Tarifler
Pratik Kolay Atıştırmalıklar
Restoran Yemekleri
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlı Tarifleri
Ramazan Tarifleri
Etli Yemek Tarifleri
Tavuk Tantuni
Paylaş
4 Kişilik
Tarif
Zorluk: Kolay
Hazırlık Süresi: 10 dakika
Pişirme Süresi: 12 dakika
500 gr Tazem Piliç Izgara Tava
1 tatlı kaşığı Destan kekik
1 tatlı kaşığı Destan kimyon
1 çay kaşığı Rafine sofra tuzu
2 tutam Destan karabiber
1 tatlı kaşığı Destan sumak
1 tatlı kaşığı Destan pul biber
3 çorba kaşığı Sole Ayçiçek yağı
Yarım su bardağı su
5 çorba kaşığı Dost yoğurt
2 diş sarımsak
2 domates
1 soğan
7-8 dal maydanoz
1 tatlı kaşığı Destan sumak
1 tatlı kaşığı Pervin tereyağı
1 çay kaşığı Destan pul biber
4 tane yuvarlak Connex lavaş
Biber turşusu
Limon
Maydanoz
• İnce doğranmış 500 gr piliç ızgara tavaya 1 çay kaşığı tuz, 2 tutam karabiber, 1 tatlı kaşığı kekik ve 1 tatlı kaşığı kimyon ekleyip karıştırın.
• Tantuninin içindeki garnitürler için, 1 soğanı piyazlık doğrayın.
• İnce kıyılmış 7-8 dal maydanoz ve 1 tatlı kaşığı sumak ile karıştırıp kenarda bekletin.
• 2 domatesi küçük küp şeklinde doğrayın. 5 çorba kaşığı yoğurda 2 diş sarımsak ekleyip kenarda bekletin.
• Tantuninin sosu için bir su bardağının içerisine 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı sumak ve yarım su bardağı sıcak su ekleyip karıştırın.
• Geniş bir tavaya 3 çorba kaşığı ayçiçek yağı ekleyin.
• Üzerine tavukları ekleyip kavurun.
• Ardından baharatlı sos karışımını tavaya ekleyin.
• Lavaşları tavadaki etlerin sosuna bandırıp tezgaha alın.
• Üzerine kavrulmuş tavukları ekleyin ve bir parça hazırladığınız sumaklı soğan salatası ve küp domateslerden ekleyip dürüm şeklinde güzelce sarın.
• Dürümü iki parmak kalınlığında dilimleyin ve tabağa yerleştirin.
• Üzerine sarımsaklı yoğurt gezdirin.
• Bir sos tenceresinde 1 tatlı kaşığı tereyağını eritip üzerine 1 çay kaşığı pul biber ekleyip köpürtün ve tantunilerin üzerine dökün.
• İnce kıyılmış maydanoz serpince enfes tavuk tantuniniz yemek için hazır. Afiyet olsun!
• Yoğurt eklemeden yemek isterseniz dürüm yaptıktan sonra yanında bir parça maydanoz, acı biber turşusu ve limon ekleyip yiyebilirsiniz.
X
Paylaşmak için
0
ürün eklediniz.(Toplam
0
ürün)