KAPAT
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Bim Anlayışı
Bim Hediye Kartı
Akıllı Alışveriş
Basın Odası
Basın Bültenleri
Kamuoyu Açıklamaları
Basında BİM
Görseller
PR Kontakları
Reklam Filmleri
Kalite Güvencesi
Bize Ulaşın
Bim'de Kariyer
Hızlı Başvuru
Kiralık Yeriniz mi Var?
Bim'e Özel Markalar
Mağazalar
Ticaret Sicil Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Komiteleri
Üst Yönetim
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporları
Ana Sözleşme
Politikalar
Bağımsız Denetçi
Finansal ve Operasyonel Veriler
Dönemsel Finansal Sonuçlar
Faaliyet Raporları
Yatırımcı Sunumları
Finansal Takvim
Genel Kurul Bilgileri
Özel Durum Açıklamaları
Yatırımcı İlişkileri İrtibat
Yatırımcı İlişkileri
Gizlilik ve Güvenlik
Bilgi Toplumu Hizmetleri
BİM Mısır
BİM Fas
Hakkımızda
|
BİM’de Kariyer
|
Yatırımcı İlişkileri
|
S.S.S
TR
|
EN
ARA
Ürünler
AKTÜEL ÜRÜNLER
İNDİRİM
UYGULAMAYA ÖZEL
ET ÜRÜNLERİ
MOTOSİKLET
ISITICI
SÜT ÜRÜNLERİ
17 Aralık Salı
25-31 Aralık
BİM Mobil Uygulama
26-29 Aralık
01-31 Aralık
01-31 Aralık
26 Aralık-02 Ocak
18 Aralık Çarşamba
20 Aralık Cuma
24 Aralık Salı
27 Aralık Cuma
01 Ocak Çarşamba
31 Aralık Salı
BİM’e
Özel
Afişler
Aktüel
İndirim
Meyve Sebze
18 Aralık Çarşamba
01-31 Aralık
26-29 Aralık
17 Aralık Salı
25-31 Aralık
20 Aralık Cuma
26 Aralık-02 Ocak
24 Aralık Salı
26-29 Aralık
27 Aralık Cuma
31 Aralık Salı
01 Ocak Çarşamba
Tarifler
Mağazalar
İletişim
Müşteri İletişim Formu
Kiralık Yeriniz mi Var?
İş Başvuru Formu
Tedarikçiniz Olmak İstiyorum
Tavuklu Yemek Tarifleri
Zeytinyağlılar
Börekler
Makarnalar
Çorbalar
Altın Süt ile Yapılan Tarifler
Pratik Kolay Atıştırmalıklar
Restoran Yemekleri
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlı Tarifleri
Ramazan Tarifleri
Etli Yemek Tarifleri
Portakallı Çikolatalı Kek
Paylaş
10-12 Kişilik
Tarif
Zorluk: Orta
Hazırlık Süresi: 15 dakika
Pişirme Süresi: 45-50 dakika
4 Bili Bili yumurta
2 su bardağı Şafak toz şeker
2,5 su bardağı Efsane un
5 portakal, kabuğu ve suyu
1 limon kabuğu ve suyu
Yarım su bardağı Sole ayçiçek yağı
1 paket Destan kabartma
1 paket Destan vanilin
Sos için
1 paket Daphne çikolata sos
2 su bardağı Dost süt
1 avuç Simbat fındık
• Geniş kâsede 2 su bardağı toz şeker ve 4 yumurtayı kabarıp beyazlaşana kadar çırpın.
• Üzerine 5 portakal, 1 limonun kabuğunu ve 1’er bardak sularından ekleyin.
• Ardından yarım su bardağı Ayçiçek yağı ekleyip çırpmaya devam edin.
• 2,5 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu ve 1 paket vanilini bir elekten geçirerek ekleyip tüm kuru malzemeler karışıncaya kadar çırpmaya devam edin.
• Kek kalıbını tereyağı ile yağlayıp unlayın ve kek karışımını kalıba dökün.
• Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 45 dakika pişirin.
• Bu sırada 2 su bardağı süt ve 1 paket çikolatalı sosu bir sos tenceresinde kaynayıncaya kadar karıştırın.
• Kek fırından çıktıktan sonra oda sıcaklığına gelmesi için bir süre bekletin ve kalıptan çıkarın.
• Son olarak kekin üzerine çikolatalı sosu gezdirip ve 1 avuç fındık ve portakal kabuğu serpince yemeye hazır. Afiyet olsun!
X
Paylaşmak için
0
ürün eklediniz.(Toplam
0
ürün)