KAPAT
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Bim Anlayışı
Bim Hediye Kartı
Akıllı Alışveriş
Basın Odası
Basın Bültenleri
Kamuoyu Açıklamaları
Basında BİM
Görseller
PR Kontakları
Reklam Filmleri
Kalite Güvencesi
Bize Ulaşın
Bim'de Kariyer
Hızlı Başvuru
Kiralık Yeriniz mi Var?
Bim'e Özel Markalar
Mağazalar
Ticaret Sicil Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Komiteleri
Üst Yönetim
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporları
Ana Sözleşme
Politikalar
Bağımsız Denetçi
Finansal ve Operasyonel Veriler
Dönemsel Finansal Sonuçlar
Faaliyet Raporları
Yatırımcı Sunumları
Finansal Takvim
Genel Kurul Bilgileri
Özel Durum Açıklamaları
Yatırımcı İlişkileri İrtibat
Yatırımcı İlişkileri
Gizlilik ve Güvenlik
Bilgi Toplumu Hizmetleri
BİM Mısır
BİM Fas
Hakkımızda
|
BİM’de Kariyer
|
Yatırımcı İlişkileri
|
S.S.S
TR
|
EN
ARA
Ürünler
AKTÜEL ÜRÜNLER
İNDİRİM
UYGULAMAYA ÖZEL
ET ÜRÜNLERİ
13 Kasım Çarşamba
20-26 Kasım
BİM Mobil Uygulama
21-24 Kasım
12 Kasım Salı
15 Kasım Cuma
19 Kasım Salı
20 Kasım Çarşamba
22 Kasım Cuma
26 Kasım Salı
27 Kasım Çarşamba
BİM’e
Özel
Afişler
Aktüel
İndirim
Meyve Sebze
12 Kasım Salı
20-26 Kasım
21-24 Kasım
13 Kasım Çarşamba
21-24 Kasım
15 Kasım Cuma
20 Kasım Çarşamba
19 Kasım Salı
22 Kasım Cuma
26 Kasım Salı
27 Kasım Çarşamba
Tarifler
Mağazalar
İletişim
Müşteri İletişim Formu
Kiralık Yeriniz mi Var?
İş Başvuru Formu
Tedarikçiniz Olmak İstiyorum
Tavuklu Yemek Tarifleri
Zeytinyağlılar
Börekler
Makarnalar
Çorbalar
Altın Süt ile Yapılan Tarifler
Pratik Kolay Atıştırmalıklar
Restoran Yemekleri
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlı Tarifleri
Ramazan Tarifleri
Etli Yemek Tarifleri
Körili Kremalı Tavuk
Paylaş
4 Kişilik
Tarif
Zorluk: Orta
Hazırlık Süresi: 10 dakika
Pişirme Süresi: 15 dakika
3 parça Tazem Piliç Bonfile
6 diş sarımsak
1 kutu Dost krema
1 tatlı kaşığı Rafine sofram tuz
1 çay kaşığı Destan Karabiber
1 çorba kaşığı köri
1 tatlı kaşığı Destan tatlı toz biber
1 su bardağı su
2 çorba kaşığı Sole ayçiçek yağı
2 çorba kaşığı Pervin tereyağı
2 çorba kaşığı Sole ayçiçek yağı
2 su bardağı Efsane pirinç
3 su bardağı sıcak su
4 avuç Mutfağım donuk bezelye
1 tatlı kaşığı Rafine sofram tuz
Üzeri için,
Nar
Maydanoz
• Bezelyeli pilav için, geniş ve sığ bir pilav tenceresine 2 çorba kaşığı ayçiçek yağı ve 2 çorba kaşığı tereyağı ekleyip ısıtın.
• Isınan yağa 2 su bardağı pirinç ve 1 tatlı kaşığı tuz ekleyip güzelce kavurun.
• Ardından 3 su bardağı sıcak su ekleyip kapağını kapatın.
• Ateşi en kısığa ayarlayıp bu şekilde yaklaşık 15 dakika pişirin.
• Pilav pişince kapağını açın ve 4 avuç donuk bezelye ekleyin.
• Kapak ile tencere arasına bir bez serin ve demlenmesi için kenarda bekletin.
• Bu sırada körili tavuk için, 3 parça tavuk bonfileyi iri küp şeklinde doğrayın ve üzerine 1 tatlı kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber ile ekleyip karıştırın.
• Geniş bir tavaya 2 çorba kaşığı ayçiçek yağı ekleyin ve tavuk göğüslerini ilave edip güzelce renk alana kadar kavurmaya başlayın.
• Ardından üzerine uzunlamasına ikiye kesilmiş 6 diş sarımsak, 1 çorba kaşığı köri ve 1 tatlı kaşığı tatlı toz biber ekleyin.
• Baharatların açılması için tavaya 1 su bardağı su ve 1 kutu kreme ekleyip güzelce karıştırın ve kapağını kapatıp bir süre pişmeye bırakın.
• Pişen tavukların ve pilavın üzerine nar taneleri ve maydanoz yaprakları serpince yemek için hazır. Afiyet olsun!
X
Paylaşmak için
0
ürün eklediniz.(Toplam
0
ürün)