KAPAT
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Bim Anlayışı
Bim Hediye Kartı
Akıllı Alışveriş
Basın Odası
Basın Bültenleri
Kamuoyu Açıklamaları
Basında BİM
Görseller
PR Kontakları
Reklam Filmleri
Kalite Güvencesi
Bize Ulaşın
Bim'de Kariyer
Hızlı Başvuru
Kiralık Yeriniz mi Var?
Bim'e Özel Markalar
Mağazalar
Ticaret Sicil Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Komiteleri
Üst Yönetim
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporları
Ana Sözleşme
Politikalar
Bağımsız Denetçi
Finansal ve Operasyonel Veriler
Dönemsel Finansal Sonuçlar
Faaliyet Raporları
Yatırımcı Sunumları
Finansal Takvim
Genel Kurul Bilgileri
Özel Durum Açıklamaları
Yatırımcı İlişkileri İrtibat
Yatırımcı İlişkileri
Gizlilik ve Güvenlik
Bilgi Toplumu Hizmetleri
BİM Mısır
BİM Fas
Hakkımızda
|
BİM’de Kariyer
|
Yatırımcı İlişkileri
|
S.S.S
TR
|
EN
ARA
Ürünler
AKTÜEL ÜRÜNLER
İNDİRİM
UYGULAMAYA ÖZEL
ET ÜRÜNLERİ
13 Kasım Çarşamba
20-26 Kasım
BİM Mobil Uygulama
21-24 Kasım
12 Kasım Salı
15 Kasım Cuma
19 Kasım Salı
20 Kasım Çarşamba
22 Kasım Cuma
26 Kasım Salı
27 Kasım Çarşamba
BİM’e
Özel
Afişler
Aktüel
İndirim
Meyve Sebze
12 Kasım Salı
20-26 Kasım
21-24 Kasım
13 Kasım Çarşamba
21-24 Kasım
15 Kasım Cuma
20 Kasım Çarşamba
19 Kasım Salı
22 Kasım Cuma
26 Kasım Salı
27 Kasım Çarşamba
Tarifler
Mağazalar
İletişim
Müşteri İletişim Formu
Kiralık Yeriniz mi Var?
İş Başvuru Formu
Tedarikçiniz Olmak İstiyorum
Tavuklu Yemek Tarifleri
Zeytinyağlılar
Börekler
Makarnalar
Çorbalar
Altın Süt ile Yapılan Tarifler
Pratik Kolay Atıştırmalıklar
Restoran Yemekleri
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlı Tarifleri
Ramazan Tarifleri
Etli Yemek Tarifleri
Tahinli Rulo Çörek
Paylaş
8-10 Kişilik
Tarif
Zorluk: Orta
Hazırlık Süresi: 1,5 saat
Pişirme Süresi: 45 dakika
4 su bardağı Efsane un
250 ml Dost süt,1+1/4 bardak
1 paket Efsane maya
1 tutam Rafine sofra tuzu
1 Bili Bili yumurta
1 çorba kaşığı Pervin tereyağı
2 çorba kaşığı Şafak toz şeker
İç harcı için,
10 çorba kaşığı Serel tahin
8 çorba kaşığı Şafak toz şeker
3 anamur muzu
3 avuç Simbat ceviz
Üzerine sos için,
2 çorba kaşığı Dost süt
4 çorba kaşığı Serel tahin
6 çorba kaşığı Serel keçiboynuzu pekmezi
1 tatlı kaşığı kavrulmuş Destan susam
• 4 su bardağı un, 1 tutam tuz, 1 çorba kaşığı tereyağı, 1 paket maya, 2 çorba kaşığı toz şeker, 1 yumurta ve 250 ml sütü geniş bir kâsede hamur kıvamına gelinceye kadar yoğurup üzerini nemli bir bezle kapatıp 1 saat boyunca mayalamaya bırakın.
• Mayalanan hamuru kâseden tezgâha alıp dikdörtgen şeklinde elinizle açın.
• Ardından hamurun üzerine 10 çorba kaşığı tahin, 8 çorba kaşığı toz şeker, 3 avuç ceviz ve küp küp doğranmış 3 anamur muzunu ilave edip rulo şeklinde katlayın.
• Hamuru on parçaya kesin ve bir kek kalıbına yerleştirin ve bu şekilde bir 15 dakika daha mayalanması için bekletin.
• Mayalanan çöreği önceden ısıtılmış 200 derecelik fırının alttan ikinci rafında 45 dakika pişirin.
• Hamur fırında pişerken üzerine sos için bir kâsede 6 çorba kaşığı keçiboynuzu pekmezi, 4 çorba kaşığı tahin ve 2 çorba kaşığı sütü karıştırın.
• Çörek fırından çıktıktan bir tabağa alın ve üzerine tahin pekmezli sosu gezdirin.
• Son olarak üzerine 1 tatlı kaşığı kavrulmuş susamı üzerine serpince enfes çöreğiniz hazır. Afiyet olsun!
X
Paylaşmak için
0
ürün eklediniz.(Toplam
0
ürün)