KAPAT
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Bim Anlayışı
Bim Hediye Kartı
Akıllı Alışveriş
Basın Odası
Basın Bültenleri
Kamuoyu Açıklamaları
Basında BİM
Görseller
PR Kontakları
Reklam Filmleri
Kalite Güvencesi
Bize Ulaşın
Bim'de Kariyer
Hızlı Başvuru
Kiralık Yeriniz mi Var?
Bim'e Özel Markalar
Mağazalar
Ticaret Sicil Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Komiteleri
Üst Yönetim
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporları
Ana Sözleşme
Politikalar
Bağımsız Denetçi
Finansal ve Operasyonel Veriler
Dönemsel Finansal Sonuçlar
Faaliyet Raporları
Yatırımcı Sunumları
Finansal Takvim
Genel Kurul Bilgileri
Özel Durum Açıklamaları
Yatırımcı İlişkileri İrtibat
Yatırımcı İlişkileri
Gizlilik ve Güvenlik
Bilgi Toplumu Hizmetleri
BİM Mısır
BİM Fas
Hakkımızda
|
BİM’de Kariyer
|
Yatırımcı İlişkileri
|
S.S.S
TR
|
EN
ARA
Ürünler
AKTÜEL ÜRÜNLER
İNDİRİM
UYGULAMAYA ÖZEL
RAMAZAN
TELEVİZYON
11 Şubat Salı
21-24 Şubat
BİM Mobil Uygulama
Ramazan
31 Ocak-28 Şubat
12 Şubat Çarşamba
14 Şubat Cuma
19 Şubat Çarşamba
18 Şubat Salı
21 Şubat Cuma
25 Şubat Salı
26 Şubat Çarşamba
28 Şubat Cuma
BİM’e
Özel
Afişler
Eve Teslim
Ramazan
Aktüel
İndirim
Meyve Sebze
12 Şubat Çarşamba
Ramazan
11 Şubat Salı
Televizyon
Meyve - Sebze
19 Şubat Çarşamba
14 Şubat Cuma
21-24 Şubat
26 Şubat Çarşamba
18 Şubat Salı
21 Şubat Cuma
25 Şubat Salı
28 Şubat Cuma
Tarifler
Mağazalar
İletişim
Müşteri İletişim Formu
Kiralık Yeriniz mi Var?
İş Başvuru Formu
Tedarikçiniz Olmak İstiyorum
Tavuklu Yemek Tarifleri
Zeytinyağlılar
Börekler
Makarnalar
Çorbalar
Altın Süt ile Yapılan Tarifler
Pratik Kolay Atıştırmalıklar
Restoran Yemekleri
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlı Tarifleri
Ramazan Tarifleri
Etli Yemek Tarifleri
Dereotlu Poğaça
Paylaş
10-12 Kişilik
Tarif
Zorluk: Orta
Hazırlık Süresi:20 dakika
Pişirme Süresi: 40 dakika
5 su bardağı Efsane beyaz un
2 Bili Bili yumurta
1,5 su bardağı Dost yoğurt
1/3 su bardağı Sole Ayçiçek yağı
1 paket Destan kabartma tozu
Yarım bağ dereotu
Yarım paket Aknaz tam yağlı beyaz peynir
1 silme tatlı kaşığı Rafine sofra tuzu
1 çorba kaşığı Şafak toz şeker
1 tepeleme tatlı kaşığı Destan pul biber
2 çorba kaşığı Destan susam
1 çorba kaşığı Destan çörekotu
• 5 su bardağı un, 1 yumurta, 1.5 su bardağı yoğurt, 1/3 su bardağı Ayçiçek yağı, 1 paket kabartma tozu, 1 silme tatlı kaşığı tuz ve 1 çorba kaşığı toz şekeri geniş bir kâsede hamur kıvamına gelinceye kadar yoğurun.
• Hamur kıvamına gelince ince kıyılmış yarım bağ dereotu, 1 tepeleme tatlı kaşığı pul biber ve elinizle ezilmiş yarım paket tam yağlı beyaz peyniri ekleyip tüm malzemeler bir araya gelinceye kadar yoğurmaya devam edin.
• Hamuru 16 bezeye ayırın ve yağlı kâğıt serilmiş bir fırın tepsisine dizin.
• Bezelerin üzerine 1 yumurta sarısı sürüp 2 çorba kaşığı susam ve 1 çorba kaşığı çörekotu serpin ve önceden ısıtılmış 190 derecelik fırında 40 dakika pişirin.
• Pişen poğaçalarınızı bir servis tabağına alınca yemek için hazır. Afiyet olsun!
X
Paylaşmak için
0
ürün eklediniz.(Toplam
0
ürün)