KAPAT
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Bim Anlayışı
Bim Hediye Kartı
Akıllı Alışveriş
Basın Odası
Basın Bültenleri
Kamuoyu Açıklamaları
Basında BİM
Görseller
PR Kontakları
Reklam Filmleri
Kalite Güvencesi
Bize Ulaşın
Bim'de Kariyer
Hızlı Başvuru
Kiralık Yeriniz mi Var?
Bim'e Özel Markalar
Mağazalar
Ticaret Sicil Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Komiteleri
Üst Yönetim
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporları
Ana Sözleşme
Politikalar
Bağımsız Denetçi
Finansal ve Operasyonel Veriler
Dönemsel Finansal Sonuçlar
Faaliyet Raporları
Yatırımcı Sunumları
Finansal Takvim
Genel Kurul Bilgileri
Özel Durum Açıklamaları
Yatırımcı İlişkileri İrtibat
Yatırımcı İlişkileri
Gizlilik ve Güvenlik
Bilgi Toplumu Hizmetleri
BİM Mısır
BİM Fas
Hakkımızda
|
BİM’de Kariyer
|
Yatırımcı İlişkileri
|
S.S.S
TR
|
EN
ARA
Ürünler
AKTÜEL ÜRÜNLER
İNDİRİM
UYGULAMAYA ÖZEL
SEVİNDİREN FIRSATLAR
MOTOSİKLET
ISITICI
11 Aralık Çarşamba
18-24 Aralık
BİM Mobil Uygulama
19-22 Aralık
01-31 Aralık
01-31 Aralık
10 Aralık Salı
13 Aralık Cuma
17 Aralık Salı
18 Aralık Çarşamba
20 Aralık Cuma
24 Aralık Salı
27 Aralık Cuma
BİM’e
Özel
Afişler
Aktüel
İndirim
Meyve Sebze
11 Aralık Çarşamba
01-31 Aralık
Meyve-Sebze
10 Aralık Salı
18-24 Aralık
13 Aralık Cuma
19-22 Aralık
18 Aralık Çarşamba
17 Aralık Salı
20 Aralık Cuma
24 Aralık Salı
27 Aralık Cuma
Tarifler
Mağazalar
İletişim
Müşteri İletişim Formu
Kiralık Yeriniz mi Var?
İş Başvuru Formu
Tedarikçiniz Olmak İstiyorum
Tavuklu Yemek Tarifleri
Zeytinyağlılar
Börekler
Makarnalar
Çorbalar
Altın Süt ile Yapılan Tarifler
Pratik Kolay Atıştırmalıklar
Restoran Yemekleri
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlı Tarifleri
Ramazan Tarifleri
Etli Yemek Tarifleri
Karnabahar Graten
Paylaş
6-8 Kişilik
Tarif
Zorluk: Orta
Hazırlık Süresi: 20 dakika
Pişirme Süresi: 30 dakika
1 bütün karnabahar, 1 kg
1 adet soğan
3 çorba kaşığı Sole Ayçiçek yağı
3 avuç Mutfağım donuk bezelye
3 avuç Mutfağım donuk mısır
1 tablet Hürrem Tavuk bulyon
1 bardak sıcak su
Beşamel sosu:
2 çorba kaşığı Pervin tereyağı, 50 gr
2 çorba kaşığı Efsane un
4 su bardağı Dost Altın süt
1 çay kaşığı Destan karabiber
1 çay kaşığı Refine sofra tuzu
1 çay kaşığı toz muskat
Üzeri için:
2 avuç Kelly’s Mısır Gevreği
Yarım paket Binvezir Kaşar Peynir, 100 gr
• 1 bardak sıcak suya 1 adet tavuk bulyon ekleyin ve eriyene kadar karıştırın.
• Bir tavada 3 çorba kaşığı Ayçiçek yağı ekleyin ve yağı kızdırın. Küçük parçalara bölünmüş karnabaharları ve yemeklik doğradığınız soğanı ekleyin. 7-8 dakika karıştırarak yüksek ateşte kavurun.
• Üzerine hazırladığınız tavuk bulyonlu suyu, üçer avuç donuk bezelye ve mısır ekleyin ve karıştırarak kavurmaya devam edin. 2 dakika sonra altını kapatıp soğumaya alın. Ağız tadınıza göre tuz ilave edebilirsiniz.
• Orta ateşte bir sos tenceresine 2 çorba kaşığı tereyağını ekleyin. Eriyen tereyağına 2 çorba kaşığı un ekleyip renk alana kadar sürekli karıştırın. Devamında 4 su bardağı sütü çırpıcı yardımı ile yedirerek karışıma yavaş yavaş ekleyin.1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı tuz ve 1 çay kaşığı muskat ekleyip kıvam alana kadar karıştırıp pişirin.
• Karnabahar karışımını bir fırın kabına alın. Hazırladığınız beşamel sosunu ekleyin ve karıştırın. Yarım paket kaşar peyniri rendesi ekleyin. 2 avuç mısır gevreğini elinizle kırıp serpin.
• Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirin. Afiyet olsun!
X
Paylaşmak için
0
ürün eklediniz.(Toplam
0
ürün)