KAPAT
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Bim Anlayışı
Bim Hediye Kartı
Akıllı Alışveriş
Basın Odası
Basın Bültenleri
Kamuoyu Açıklamaları
Basında BİM
Görseller
PR Kontakları
Reklam Filmleri
Kalite Güvencesi
Bize Ulaşın
Bim'de Kariyer
Hızlı Başvuru
Kiralık Yeriniz mi Var?
Bim'e Özel Markalar
Mağazalar
Ticaret Sicil Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Komiteleri
Üst Yönetim
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporları
Ana Sözleşme
Politikalar
Bağımsız Denetçi
Finansal ve Operasyonel Veriler
Dönemsel Finansal Sonuçlar
Faaliyet Raporları
Yatırımcı Sunumları
Finansal Takvim
Genel Kurul Bilgileri
Özel Durum Açıklamaları
Yatırımcı İlişkileri İrtibat
Yatırımcı İlişkileri
Gizlilik ve Güvenlik
Bilgi Toplumu Hizmetleri
BİM Mısır
BİM Fas
Hakkımızda
|
BİM’de Kariyer
|
Yatırımcı İlişkileri
|
S.S.S
TR
|
EN
ARA
Ürünler
AKTÜEL ÜRÜNLER
İNDİRİM
UYGULAMAYA ÖZEL
ET ÜRÜNLERİ
13 Kasım Çarşamba
20-26 Kasım
BİM Mobil Uygulama
21-24 Kasım
12 Kasım Salı
15 Kasım Cuma
19 Kasım Salı
20 Kasım Çarşamba
22 Kasım Cuma
26 Kasım Salı
27 Kasım Çarşamba
29 Kasım Cuma
BİM’e
Özel
Afişler
Aktüel
İndirim
Meyve Sebze
12 Kasım Salı
20-26 Kasım
21-24 Kasım
13 Kasım Çarşamba
21-24 Kasım
15 Kasım Cuma
20 Kasım Çarşamba
19 Kasım Salı
22 Kasım Cuma
26 Kasım Salı
27 Kasım Çarşamba
29 Kasım Cuma
Tarifler
Mağazalar
İletişim
Müşteri İletişim Formu
Kiralık Yeriniz mi Var?
İş Başvuru Formu
Tedarikçiniz Olmak İstiyorum
Tavuklu Yemek Tarifleri
Zeytinyağlılar
Börekler
Makarnalar
Çorbalar
Altın Süt ile Yapılan Tarifler
Pratik Kolay Atıştırmalıklar
Restoran Yemekleri
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlı Tarifleri
Ramazan Tarifleri
Etli Yemek Tarifleri
Limonlu Magnolya
Paylaş
4-5 Kişilik
Tarif
Zorluk: Zor
Hazırlık süresi: 25 dakika
Pişirme süresi: 10 dakika
Magnolya için;
3 paket Bruno Kremalı Kakaolu bisküvi
1 adet limon kabuğu rendesi
1 paket Dost krema
2 çorba kaşığı Efsane un
Yarım bardak Şafak toz şeker
2 Bili Bili yumurta sarısı
1 paket Destan vanilin
2 su bardağı Dost süt
1 çorba kaşığı Pervin tereyağı
Çeyrek çay kaşığı
Rafine sofra tuzu
Limon peltesi için;
2 çorba kaşığı Pervin tereyağı
Yarım su bardağı Şafak toz şeker
1 adet Bili Bili yumurta sarısı
Yarım limon rendesi ve yarım limon suyu
Yarım çay bardağı su
1 çorba kaşığı Yazgan mısır nişastası
Dekor için limon dilimi ve taze nane
· Bir sos tencerede 2 çorba kaşığı un, çeyrek çay kaşığı tuz ve yarım su bardağı toz şekeri koyup orta ateşte 1 dakika ısıtın.
· Isınan unlu karışıma yavaş yavaş 2 su bardağı sütü çırparak ekleyin. Bu aşamada 1 paket vanilini ve 1 adet limonun kabuğunu rendeleyip ekleyin. Topaklanmamasına özen göstererek orta ateşte muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin.
· 2 adet yumurta sarısını alın ve muhallebiden yavaş yavaş 3 çorba kaşığı ekleyerek karıştırın. Ardından bu yumurtalı karışımı muhallebiye aktarıp 3 dakika daha pişirerek karıştırın.
· Üzerine 1 çorba kaşığı tereyağı ekleyin ve yağ eriyince karıştırıp, ocağın altını kapatın.
· Bir kâsede bisküvilerin kremasını ayırın ve kremasının üzerine muhallebiyi ekleyin, düşük devirde soğuyana kadar iyice çırpın.
· Ayrı bir kâsede 1 paket soğuk kremayı mikser ile iyice katılaşana kadar yüksek devirde 3 – 4 dakika çırpın. Kremayı muhallebinin üzerine parça parça alarak bir spatula ile yavaşça yedirin.
· Limon peltesi için 2 çorba kaşığı tereyağı, yarım su bardağı toz şeker, 1 adet yumurta sarısı, yarım limon kabuğu rendesi, yarım limon suyu, yarım çay bardağı suyu ve 1 çorba kaşığı mısır nişastasını bir tencereye alın ve katılaşana kadar karıştırarak pişirin. · Ayrı bir yerde bisküvilerinizi ufalayın.
· Cam bir bardakta ufalanmış bisküvi, magnolya, ufalanmış bisküvi, magnolya ve en son hazırlanan limon dolguyu ekleyin. Malzeme bitene kadar tekrar edin. Dilerseniz limon ve naneyle dekor verebilirsiniz. Afiyet olsun!
X
Paylaşmak için
0
ürün eklediniz.(Toplam
0
ürün)