KAPAT
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Bim Anlayışı
Bim Hediye Kartı
Akıllı Alışveriş
Basın Odası
Basın Bültenleri
Kamuoyu Açıklamaları
Basında BİM
Görseller
PR Kontakları
Reklam Filmleri
Kalite Güvencesi
Bize Ulaşın
Bim'de Kariyer
Hızlı Başvuru
Kiralık Yeriniz mi Var?
Bim'e Özel Markalar
Mağazalar
Ticaret Sicil Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Komiteleri
Üst Yönetim
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporları
Ana Sözleşme
Politikalar
Bağımsız Denetçi
Finansal ve Operasyonel Veriler
Dönemsel Finansal Sonuçlar
Faaliyet Raporları
Yatırımcı Sunumları
Finansal Takvim
Genel Kurul Bilgileri
Özel Durum Açıklamaları
Yatırımcı İlişkileri İrtibat
Yatırımcı İlişkileri
Gizlilik ve Güvenlik
Bilgi Toplumu Hizmetleri
BİM Mısır
BİM Fas
Hakkımızda
|
BİM’de Kariyer
|
Yatırımcı İlişkileri
|
S.S.S
TR
|
EN
ARA
Ürünler
AKTÜEL ÜRÜNLER
UYGULAMAYA ÖZEL
15 Ocak Çarşamba
BİM Mobil Uygulama
14 Ocak Salı
17 Ocak Cuma
21 Ocak Salı
22 Ocak Çarşamba
24 Ocak Cuma
28 Ocak Salı
29 Ocak Çarşamba
BİM’e
Özel
Afişler
Aktüel
14 Ocak Salı
15 Ocak Çarşamba
17 Ocak Cuma
21 Ocak Salı
22 Ocak Çarşamba
24 Ocak Cuma
28 Ocak Salı
29 Ocak Çarşamba
Tarifler
Mağazalar
İletişim
Müşteri İletişim Formu
Kiralık Yeriniz mi Var?
İş Başvuru Formu
Tedarikçiniz Olmak İstiyorum
Tavuklu Yemek Tarifleri
Zeytinyağlılar
Börekler
Makarnalar
Çorbalar
Altın Süt ile Yapılan Tarifler
Pratik Kolay Atıştırmalıklar
Restoran Yemekleri
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlı Tarifleri
Ramazan Tarifleri
Etli Yemek Tarifleri
Peynirli Fırın Makarna
Paylaş
8 Kişilik
Tarif
Zorluk: Orta
Hazırlık süresi: 15 dakika
Pişirme süresi: 17 dakika
1 paket Cardella Boncuk makarna
1 çorba kaşığı Rafine sofra tuzu
Peynir sosu için;
4 çorba kaşığı Pervin tereyağı
10 dilim Emin pastırma
1 soğan 2 çorba kaşığı Efsane un
2 su bardağı Dost süt
2,5 su bardağı makarnanın haşlama suyu
1 çay kaşığı Rafine sofra tuzu
1 çay kaşığı Destan karabiber
10 dilim Aknaz Gurme cheddar peyniri
3 avuç Binvezir kaşar peyniri
Üzeri için;
Yarım su bardağı Ekmekcik galeta unu
1 avuç Binvezir kaşar
2 dal taze soğan
· Tencerenize 1 çorba kaşığı tuz ekleyin ve boncuk makarnayı kaynar suda 7 dakika haşlayın ve 2,5 su bardağı makarna suyunu ayırdıktan sonra süzün.
· Geniş bir tavaya 4 çorba kaşığı tereyağını alın ve eritin.
· 10 dilim pastırmayı küçük parçalar halinde kesin. 1 adet soğanı piyazlık doğrayın.
· Pastırmaları ve soğanları tavaya ekleyin ve 6-7 dakika kavurun.
· 1 çorba kaşığı unu ekleyerek kavurmaya devam edin.
· Un hafif kavrulunca yavaş yavaş sütü ekleyerek karıştırın.
· 1 paket kaşar peynirini rendeleyin ve 1 avuç kadar kaşar peynirini ayırın. 10 dilim cheddar peynirini parçalara ayırın. Peynirleri karışıma ekleyip eriyene kadar karıştırın. 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber ekleyin. Ayırdığınız makarna suyunu koyulaşan karışıma ekleyin. · Makarnayı da tavaya ekleyip karıştırın.
· Fırını 220 dereceye ayarlayın.
· Makarnayı fırın kabına yerleştirin.
· Makarnanın üzerine ayırdığınız 1 avuç kaşar peynirini ve yarım su bardağı galeta ununu ekleyin ve 7 dakika pişirin.
· Üzerine ince kestiğiniz 2 dal taze soğanı ekleyin. Afiyet olsun!
X
Paylaşmak için
0
ürün eklediniz.(Toplam
0
ürün)