KAPAT
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Bim Anlayışı
Bim Hediye Kartı
Akıllı Alışveriş
Basın Odası
Basın Bültenleri
Kamuoyu Açıklamaları
Basında BİM
Görseller
PR Kontakları
Reklam Filmleri
Kalite Güvencesi
Bize Ulaşın
Bim'de Kariyer
Hızlı Başvuru
Kiralık Yeriniz mi Var?
Bim'e Özel Markalar
Mağazalar
Ticaret Sicil Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Komiteleri
Üst Yönetim
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporları
Ana Sözleşme
Politikalar
Bağımsız Denetçi
Finansal ve Operasyonel Veriler
Dönemsel Finansal Sonuçlar
Faaliyet Raporları
Yatırımcı Sunumları
Finansal Takvim
Genel Kurul Bilgileri
Özel Durum Açıklamaları
Yatırımcı İlişkileri İrtibat
Yatırımcı İlişkileri
Gizlilik ve Güvenlik
Bilgi Toplumu Hizmetleri
BİM Mısır
BİM Fas
Hakkımızda
|
BİM’de Kariyer
|
Yatırımcı İlişkileri
|
S.S.S
TR
|
EN
ARA
Ürünler
AKTÜEL ÜRÜNLER
UYGULAMAYA ÖZEL
15 Ocak Çarşamba
BİM Mobil Uygulama
14 Ocak Salı
17 Ocak Cuma
21 Ocak Salı
22 Ocak Çarşamba
24 Ocak Cuma
28 Ocak Salı
29 Ocak Çarşamba
BİM’e
Özel
Afişler
Aktüel
14 Ocak Salı
15 Ocak Çarşamba
17 Ocak Cuma
21 Ocak Salı
22 Ocak Çarşamba
24 Ocak Cuma
28 Ocak Salı
29 Ocak Çarşamba
Tarifler
Mağazalar
İletişim
Müşteri İletişim Formu
Kiralık Yeriniz mi Var?
İş Başvuru Formu
Tedarikçiniz Olmak İstiyorum
Tavuklu Yemek Tarifleri
Zeytinyağlılar
Börekler
Makarnalar
Çorbalar
Altın Süt ile Yapılan Tarifler
Pratik Kolay Atıştırmalıklar
Restoran Yemekleri
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlı Tarifleri
Ramazan Tarifleri
Etli Yemek Tarifleri
Midye Börek
Paylaş
8 Adet
Tarif
Zorluk: Orta
Hazırlık süresi: 15 dakika
Pişirme süresi: 30 – 35 dakika
250 gr (8 kök) ıspanak
2 çorba kaşığı Naturel Sırım zeytinyağı
1 adet orta boy soğan
3 diş sarımsak
Yarım kapya biber
1 çay kaşığı Rafine sofra tuzu
1 çay kaşığı Destan karabiber
1 paket içerisinden 2 yaprak Connex yufka
Harç için;
1 adet Bili Bili yumurta
1 adet Bili Bili yumurta beyazı (sarısı üstü için)
Yarım çay kaşığı Rafine sofra tuz
1 çorba kaşığı Dost yoğurt
4 çorba kaşığı soda
2 çorba kaşığı Naturel Sırım zeytinyağı
· Geniş bir tavada 2 çorba kaşığı zeytinyağını ocakta ısıtın. 1 adet soğanı ince ince doğrayın ve tavaya ekleyin. Soğanlar karamelize olmaya başlayana kadar karıştırarak kavurun.
· Yarım kapya biberi ve 3 diş sarımsağı ince ince kesip tavaya ekleyin ve karıştırmaya devam edin.
· Ocağın altını kısıp kabaca doğradığınız ıspanakları da ekleyin. Ispanaklar hafif renk almaya başlayınca 1 çay kaşığı tuzu ve 1 çay kaşığı karabiberi ekleyip karıştırarak 1-2 dakika daha pişirin. Hazırlanan harcı soğutmaya bırakın.
· Ayrı bir kapta 1 yumurta ve 1 yumurtanın beyazı, yarım çay kaşığı tuz, 1 çorba kaşığı yoğurt, 4 çorba kaşığı soda ve 2 çorba kaşığı zeytinyağını iyice çırpın.
· 2 yaprak yufkayı üst üste açıp üçgen olacak şekilde 4 parçaya kesin. Her bir yufkayı ayrı ayrı tezgaha alıp sivri kısmı üste gelecek şekilde açın ve 2 kaşık yumurtalı harçtan sürün. Yufkanın sivri kısmını baş parmağınızla tutarak kendinize doğru katlayarak çekin. Çekme noktasını yufkanın iki köşesini geçene kadar devam ettirin ve iki köşeyi üst kısımda birleştirin.
· Üst kısımda kalan ve birleştirdiğiniz yufkanın üzerine hazırladığınız soğuk ıspanaklı harçtan 1 çorba kaşığı kadar koyun. Kenarlarını harcın üzerine katlayıp böreği rulo yapın. Kat kat kısmı üste gelecek şekilde pişirme kağıdı serili bir tepsiye yerleştirin. Kalan börek ve harçları da aynı şekilde sarıp bitirin.
· Kalan yumurta sarısını ayrı bir kapta 2 çorba kaşığı su ile karıştırın. Bu karışımı rulo yaptığınız böreklerin üzerine sürün. · Üzerlerine susam ve çörek otu ekleyin.
· Önceden ısıtılmış fansız fırında altlı üstlü 200 derecede 30 – 35 dakika pişirin. Çıtır çıtır börekleriniz hazır. Afiyet olsun.
X
Paylaşmak için
0
ürün eklediniz.(Toplam
0
ürün)