KAPAT
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Bim Anlayışı
Bim Hediye Kartı
Akıllı Alışveriş
Basın Odası
Basın Bültenleri
Kamuoyu Açıklamaları
Basında BİM
Görseller
PR Kontakları
Reklam Filmleri
Kalite Güvencesi
Bize Ulaşın
Bim'de Kariyer
Hızlı Başvuru
Kiralık Yeriniz mi Var?
Bim'e Özel Markalar
Mağazalar
Ticaret Sicil Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Komiteleri
Üst Yönetim
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporları
Ana Sözleşme
Politikalar
Bağımsız Denetçi
Finansal ve Operasyonel Veriler
Dönemsel Finansal Sonuçlar
Faaliyet Raporları
Yatırımcı Sunumları
Finansal Takvim
Genel Kurul Bilgileri
Özel Durum Açıklamaları
Yatırımcı İlişkileri İrtibat
Yatırımcı İlişkileri
Gizlilik ve Güvenlik
Bilgi Toplumu Hizmetleri
BİM Mısır
BİM Fas
Hakkımızda
|
BİM’de Kariyer
|
Yatırımcı İlişkileri
|
S.S.S
TR
|
EN
ARA
Ürünler
AKTÜEL ÜRÜNLER
İNDİRİM
UYGULAMAYA ÖZEL
ET ÜRÜNLERİ
13 Kasım Çarşamba
20-26 Kasım
BİM Mobil Uygulama
21-24 Kasım
12 Kasım Salı
15 Kasım Cuma
19 Kasım Salı
20 Kasım Çarşamba
22 Kasım Cuma
26 Kasım Salı
27 Kasım Çarşamba
29 Kasım Cuma
BİM’e
Özel
Afişler
Aktüel
İndirim
Meyve Sebze
12 Kasım Salı
20-26 Kasım
21-24 Kasım
13 Kasım Çarşamba
21-24 Kasım
15 Kasım Cuma
20 Kasım Çarşamba
19 Kasım Salı
22 Kasım Cuma
26 Kasım Salı
27 Kasım Çarşamba
29 Kasım Cuma
Tarifler
Mağazalar
İletişim
Müşteri İletişim Formu
Kiralık Yeriniz mi Var?
İş Başvuru Formu
Tedarikçiniz Olmak İstiyorum
Tavuklu Yemek Tarifleri
Zeytinyağlılar
Börekler
Makarnalar
Çorbalar
Altın Süt ile Yapılan Tarifler
Pratik Kolay Atıştırmalıklar
Restoran Yemekleri
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlı Tarifleri
Ramazan Tarifleri
Etli Yemek Tarifleri
Arpacık Soğanlı Yahni
Paylaş
4 Kişilik
Tarif
Zorluk: Kolay
Hazırlık süresi: 15 dakika
Pişirme süresi: 40 dakika
3 çorba kaşığı Sırım zeytinyağı
400 gr Emin dana kuşbaşı tava
1 su bardağı sıcak su
1 çorba kaşığı Pervin tereyağı
Yarım kilo arpacık soğanı
3 diş sarımsak
1 çorba kaşığı Yurdum domates salçası
1 çay kaşığı Rafine sofra tuz
1 çay kaşığı Destan karabiber
1 çay kaşığı Destan kimyon
3 su bardağı sıcak su
Çeyrek bağ maydanoz
Tavayı ocağın en büyük gözüne alın ve en kuvvetli ateş ile ısıtın. 3 çorba kaşığı zeytin yağını tavada ısıtın ve üzerine 400 gr dana kuşbaşını ekleyin. Karıştırarak kavurun. Etler renk almaya başlayınca üzerine 1 su bardağı sıcak suyu ekleyin ve su çekene kadar 15 dakika kapağı kapalı olarak orta ateşte pişirin. Tencere 1 çorba kaşığı tereyağını, yarım kilo arpacık soğanını ve 3 diş sarımsağı ekleyip kavurun. 1 çorba kaşığı domates salçasını da ekleyip kavurmaya devam edin. 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber ve 1 çay kaşığı kimyonu tavaya ekleyip, 3 su bardağı sıcak suyu tavaya koyun. Tavanın ağzını kapatıp 15 dakika orta ateşte pişirin. Dilerseniz küçük küçük kestiğiniz maydanozlar ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
X
Paylaşmak için
0
ürün eklediniz.(Toplam
0
ürün)