KAPAT
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Bim Anlayışı
Bim Hediye Kartı
Akıllı Alışveriş
Basın Odası
Basın Bültenleri
Kamuoyu Açıklamaları
Basında BİM
Görseller
PR Kontakları
Reklam Filmleri
Kalite Güvencesi
Bize Ulaşın
Bim'de Kariyer
Hızlı Başvuru
Kiralık Yeriniz mi Var?
Bim'e Özel Markalar
Mağazalar
Ticaret Sicil Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Komiteleri
Üst Yönetim
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporları
Ana Sözleşme
Politikalar
Bağımsız Denetçi
Finansal ve Operasyonel Veriler
Dönemsel Finansal Sonuçlar
Faaliyet Raporları
Yatırımcı Sunumları
Finansal Takvim
Genel Kurul Bilgileri
Özel Durum Açıklamaları
Yatırımcı İlişkileri İrtibat
Yatırımcı İlişkileri
Gizlilik ve Güvenlik
Bilgi Toplumu Hizmetleri
BİM Mısır
BİM Fas
Hakkımızda
|
BİM’de Kariyer
|
Yatırımcı İlişkileri
|
S.S.S
TR
|
EN
ARA
Ürünler
AKTÜEL ÜRÜNLER
UYGULAMAYA ÖZEL
15 Ocak Çarşamba
BİM Mobil Uygulama
14 Ocak Salı
17 Ocak Cuma
21 Ocak Salı
22 Ocak Çarşamba
24 Ocak Cuma
28 Ocak Salı
29 Ocak Çarşamba
BİM’e
Özel
Afişler
Aktüel
14 Ocak Salı
15 Ocak Çarşamba
17 Ocak Cuma
21 Ocak Salı
22 Ocak Çarşamba
24 Ocak Cuma
28 Ocak Salı
29 Ocak Çarşamba
Tarifler
Mağazalar
İletişim
Müşteri İletişim Formu
Kiralık Yeriniz mi Var?
İş Başvuru Formu
Tedarikçiniz Olmak İstiyorum
Tavuklu Yemek Tarifleri
Zeytinyağlılar
Börekler
Makarnalar
Çorbalar
Altın Süt ile Yapılan Tarifler
Pratik Kolay Atıştırmalıklar
Restoran Yemekleri
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlı Tarifleri
Ramazan Tarifleri
Etli Yemek Tarifleri
Nohutlu Yoğurt Çorbası
Paylaş
8 Kişilik
Tarif
Zorluk: Kolay
Hazırlık süresi: 15 dakika ve 1 gece
Pişirme süresi: 20 dakika
1 su bardağı Efsane pirinç
3 litre sıcak su
2 su bardağı Dost süzme yoğurt
2 adet Bili Bili yumurta sarısı
1 çorba kaşığı Efsane un
1 su bardağı Saban nohut
Çeyrek bağ dereotu
2 çay kaşığı Rafine sofra tuz
1 çay kaşığı Destan karabiber
2 çorba kaşığı Pervin tereyağı
1 avuç Destan kuru nane
Üzerine;
1 çorba kaşığı Destan pul biber
• 1 su bardağı nohudu akşam suya yatırın ve ertesi gün süzüp haşlayın.
• 1 su bardağı pirinci yıkayın. Tencereye 3 litre sıcak su ekleyin. Tencereye 1 su bardağı pirinç ve 1 su bardağı nohut ekleyip 15 dakika pişirin.
• Ayrı bir kâsede 2 su bardağı süzme yoğurdu karıştırarak açın. İçerisine 2 yumurta sarısı ve 1 çorba kaşığı un ekleyerek karıştırın. Yoğurt tanelerinin kalmamış olması gerekli.
• Yoğurtlu karışımın içerisine birkaç çorba kaşığı pirinçli sudan ekleyerek karışımı ılıştırın. Bu işlemi kâse ısınana kadar tekrarlayın ve ılışan karışımı çorbaya ekleyin. • Ayrı bir tavada 2 çorba kaşığı tereyağı kızdırın. İçerisine 1 avuç kuru nane ekleyin ve bir tur çevirin. Naneli yağı da çorbaya ekleyip altını kapatın.
• İnce kıydığınız dereotu ve pul biber ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
X
Paylaşmak için
0
ürün eklediniz.(Toplam
0
ürün)