KAPAT
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Bim Anlayışı
Bim Hediye Kartı
Akıllı Alışveriş
Basın Odası
Basın Bültenleri
Kamuoyu Açıklamaları
Basında BİM
Görseller
PR Kontakları
Reklam Filmleri
Kalite Güvencesi
Bize Ulaşın
Bim'de Kariyer
Hızlı Başvuru
Kiralık Yeriniz mi Var?
Bim'e Özel Markalar
Mağazalar
Ticaret Sicil Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Komiteleri
Üst Yönetim
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporları
Ana Sözleşme
Politikalar
Bağımsız Denetçi
Finansal ve Operasyonel Veriler
Dönemsel Finansal Sonuçlar
Faaliyet Raporları
Yatırımcı Sunumları
Finansal Takvim
Genel Kurul Bilgileri
Özel Durum Açıklamaları
Yatırımcı İlişkileri İrtibat
Yatırımcı İlişkileri
Gizlilik ve Güvenlik
Bilgi Toplumu Hizmetleri
BİM Mısır
BİM Fas
Hakkımızda
|
BİM’de Kariyer
|
Yatırımcı İlişkileri
|
S.S.S
TR
|
EN
ARA
Ürünler
AKTÜEL ÜRÜNLER
İNDİRİM
UYGULAMAYA ÖZEL
ET ÜRÜNLERİ
13 Kasım Çarşamba
20-26 Kasım
BİM Mobil Uygulama
21-24 Kasım
12 Kasım Salı
15 Kasım Cuma
19 Kasım Salı
20 Kasım Çarşamba
22 Kasım Cuma
26 Kasım Salı
27 Kasım Çarşamba
BİM’e
Özel
Afişler
Aktüel
İndirim
Meyve Sebze
12 Kasım Salı
20-26 Kasım
21-24 Kasım
13 Kasım Çarşamba
21-24 Kasım
15 Kasım Cuma
20 Kasım Çarşamba
19 Kasım Salı
22 Kasım Cuma
26 Kasım Salı
27 Kasım Çarşamba
Tarifler
Mağazalar
İletişim
Müşteri İletişim Formu
Kiralık Yeriniz mi Var?
İş Başvuru Formu
Tedarikçiniz Olmak İstiyorum
Tavuklu Yemek Tarifleri
Zeytinyağlılar
Börekler
Makarnalar
Çorbalar
Altın Süt ile Yapılan Tarifler
Pratik Kolay Atıştırmalıklar
Restoran Yemekleri
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlı Tarifleri
Ramazan Tarifleri
Etli Yemek Tarifleri
Çıtır Tavuk ve Baharatlı Patates Kızartması
Paylaş
3 Kişilik
Tarif
Zorluk: Kolay
Hazırlık süresi: 10 dakika
Pişirme süresi: 30 dakika
Yarım paket Tazem piliç bonfile
Yarım paket Dost kaşar peyniri
10 adet Lezzethane sigara böreği
6 adet Tombik piliç kokteyl sosis
1 kâse Mutfağım parmak patates
1 su bardağı Kelly’s mısır gevreği
2 su bardağı Efsane un
1,5 su bardağı Ekmecik galeta unu
3 adet Bili Bili yumurta
1,5 çay kaşığı Rafine sofra tuzu
1,5 çay kaşığı Destan kekik
1,5 çay kaşığı Destan karabiber
1,5 çay kaşığı Destan kırmızı acı toz biber
Üzeri için;
Bol bol acı biber sosu
Bol bol sarımsaklı mayonez
Bol bol barbekü sos
Kızartmak için
Sole ayçiçek yağı
• 1 adet piliç bonfileyi yanlamasına ikiye bölün ve bu parçaları uzunlamasına 10 eşit parçaya bölün.
• Yarım paket kaşar peynirini de 8 parçaya bölün.
• 3 adet geniş tabağa sırası ile 2 su bardağı un ve bir kısmına 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı kekik, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı kırmızı acı toz biber karışımını ekleyip karıştırın. Diğer tabağa 3 adet çırpılmış yumurta, diğer tabağın bir ucuna 1 su bardağı ufalanmış mısır gevreği ve diğer ucuna 1,5 su bardağı galeta unu ekleyin.
• Kaşarları sırası ile un, yumurta ve galeta ununa bulayıp ayırın.
• Bonfile parçalarının bir bölümünü yine aynı sıraya diğer bölümünü ise un yerine mısır gevreğine bulayın. Parçaların bonfileye yapıştığından emin olun.
• Ayçiçek yağını tencereye ekleyip kızdırın. Kızan yağa dondurulmuş patatesleri ekleyip kızartın. Her aşamada kızaran parçaları peçete serili bir tabağa aktarın.
• Ardından kokteyl sosislere çaprazlama çizikler atıp yağa ekleyin. Onlar da 4 dakikaya hazır olacaklardır. Devamında sigara böreklerini ekleyip 5 dakika da onları kızartın.
• Yağa panelenmiş kaşar peynirlerini ekleyip 5 dakika kızartın.
• Son olarak kızgın yağa bonfileleri ekleyin ve 10 dakika kızartın.
• Servis tabağına kızaran tavukları, kaşarları, sigara böreklerini, sosisleri ve patates kızartmasını yerleştirin. Patateslerin üzerine kalan baharat karışımını serpiştirin Tabağınıza acı biber sosu, sarımsaklı mayonez ve barbekü sosu eklemeyi unutmayın. Müthiş bir tabak servise hazır. Afiyet olsun.
X
Paylaşmak için
0
ürün eklediniz.(Toplam
0
ürün)