KAPAT
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Bim Anlayışı
Bim Hediye Kartı
Akıllı Alışveriş
Basın Odası
Basın Bültenleri
Kamuoyu Açıklamaları
Basında BİM
Görseller
PR Kontakları
Reklam Filmleri
Kalite Güvencesi
Bize Ulaşın
Bim'de Kariyer
Hızlı Başvuru
Kiralık Yeriniz mi Var?
Bim'e Özel Markalar
Mağazalar
Ticaret Sicil Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Komiteleri
Üst Yönetim
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporları
Ana Sözleşme
Politikalar
Bağımsız Denetçi
Finansal ve Operasyonel Veriler
Dönemsel Finansal Sonuçlar
Faaliyet Raporları
Yatırımcı Sunumları
Finansal Takvim
Genel Kurul Bilgileri
Özel Durum Açıklamaları
Yatırımcı İlişkileri İrtibat
Yatırımcı İlişkileri
Gizlilik ve Güvenlik
Bilgi Toplumu Hizmetleri
BİM Mısır
BİM Fas
Hakkımızda
|
BİM’de Kariyer
|
Yatırımcı İlişkileri
|
S.S.S
TR
|
EN
ARA
Ürünler
AKTÜEL ÜRÜNLER
İNDİRİM
UYGULAMAYA ÖZEL
ET ÜRÜNLERİ
13 Kasım Çarşamba
20-26 Kasım
BİM Mobil Uygulama
21-24 Kasım
12 Kasım Salı
15 Kasım Cuma
19 Kasım Salı
20 Kasım Çarşamba
22 Kasım Cuma
26 Kasım Salı
27 Kasım Çarşamba
29 Kasım Cuma
BİM’e
Özel
Afişler
Aktüel
İndirim
Meyve Sebze
12 Kasım Salı
20-26 Kasım
21-24 Kasım
13 Kasım Çarşamba
21-24 Kasım
15 Kasım Cuma
20 Kasım Çarşamba
19 Kasım Salı
22 Kasım Cuma
26 Kasım Salı
27 Kasım Çarşamba
29 Kasım Cuma
Tarifler
Mağazalar
İletişim
Müşteri İletişim Formu
Kiralık Yeriniz mi Var?
İş Başvuru Formu
Tedarikçiniz Olmak İstiyorum
Tavuklu Yemek Tarifleri
Zeytinyağlılar
Börekler
Makarnalar
Çorbalar
Altın Süt ile Yapılan Tarifler
Pratik Kolay Atıştırmalıklar
Restoran Yemekleri
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlı Tarifleri
Ramazan Tarifleri
Etli Yemek Tarifleri
Muzlu Tahinli Profiterol
Paylaş
8 Kişilik
Tarif
Zorluk: Orta
Hazırlık süresi: 25 dakika
Pişirme süresi: 40 dakika
1 paket Daphne muzlu puding
5 su bardağı Dost süt
1 paket Daphne çikolata sos
5 çorba kaşığı Serel tahin
2 top Fair dondurma
4 çorba kaşığı Pervin tereyağı
1 su bardağından 2 parmak az Dost süt
1 su bardağından 2 parmak az su
1,5 su bardağı Efsane un
5 adet Bili Bili yumurta
Bir tutam Rafine sofra tuzu
Bir avuç Simbat ceviz
• Sos tenceresine 4 çorba kaşığı tereyağı, 1 su bardağından 2 parmak az süt ve suyu ekleyin ve tereyağı eriyene kadar ısıtın. Üzerine 1,5 su bardağı un ekleyin ve bir tahta kaşık yardımı ile iyice karıştırarak kavurun.
• Pişen hamuru tezgâha alın ve üzerini kapatıp soğumasını bekleyin.
• Bir kâseye hamuru ekleyin ve el mikseri ile çırpmaya başlayın. Çırpma sırasında 5 yumurtayı yavaş yavaş hamura yedirerek ekleyin.
• Fırın tepsisine yağlı kâğıt serin ve hamuru küçük bezeler halinde bir poşet yardımı ile sıkın. Poşet yerine kaşık ile de yapabilirsiniz. Hamurun sivri tepelerini nemli parmak ile düzleştirin. Tepsiyi 180 derece fansız fırında 30 dakika pişirin.
• Sos tavasında 1 paket muzlu puding ve 2,5 su bardağı süt ekleyip karıştırarak kaynayana kadar pişirin. Hazırlanan pudingi soğutun.
• Ayrı bir sos tavasında 1 paket çikolata sosunu ve 2,5 su bardağı sütü ekleyip yoğunlaşana kadar pişirin. Sosu karıştırarak soğutun.
• Pişen hamur bezelerini üstten açın. Hamurun içine alabildiği kadar muzlu puding koyun ve kapağını kapatın.
• Servis tabağına 4 adet profiterol koyun. Aralarına 2 top dondurma ekleyin. Üzerine çikolata sosu ve tahin gezdirin. En son parçalanan cevizlerden eklemeyi unutmayın. Afiyet olsun
X
Paylaşmak için
0
ürün eklediniz.(Toplam
0
ürün)