KAPAT
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Bim Anlayışı
Bim Hediye Kartı
Akıllı Alışveriş
Basın Odası
Basın Bültenleri
Kamuoyu Açıklamaları
Basında BİM
Görseller
PR Kontakları
Reklam Filmleri
Kalite Güvencesi
Bize Ulaşın
Bim'de Kariyer
Hızlı Başvuru
Kiralık Yeriniz mi Var?
Bim'e Özel Markalar
Mağazalar
Ticaret Sicil Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Komiteleri
Üst Yönetim
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporları
Ana Sözleşme
Politikalar
Bağımsız Denetçi
Finansal ve Operasyonel Veriler
Dönemsel Finansal Sonuçlar
Faaliyet Raporları
Yatırımcı Sunumları
Finansal Takvim
Genel Kurul Bilgileri
Özel Durum Açıklamaları
Yatırımcı İlişkileri İrtibat
Yatırımcı İlişkileri
Gizlilik ve Güvenlik
Bilgi Toplumu Hizmetleri
BİM Mısır
BİM Fas
Hakkımızda
|
BİM’de Kariyer
|
Yatırımcı İlişkileri
|
S.S.S
TR
|
EN
ARA
Ürünler
AKTÜEL ÜRÜNLER
İNDİRİM
UYGULAMAYA ÖZEL
ET ÜRÜNLERİ
13 Kasım Çarşamba
20-26 Kasım
BİM Mobil Uygulama
21-24 Kasım
12 Kasım Salı
15 Kasım Cuma
19 Kasım Salı
20 Kasım Çarşamba
22 Kasım Cuma
26 Kasım Salı
27 Kasım Çarşamba
BİM’e
Özel
Afişler
Aktüel
İndirim
Meyve Sebze
12 Kasım Salı
20-26 Kasım
21-24 Kasım
13 Kasım Çarşamba
21-24 Kasım
15 Kasım Cuma
20 Kasım Çarşamba
19 Kasım Salı
22 Kasım Cuma
26 Kasım Salı
27 Kasım Çarşamba
Tarifler
Mağazalar
İletişim
Müşteri İletişim Formu
Kiralık Yeriniz mi Var?
İş Başvuru Formu
Tedarikçiniz Olmak İstiyorum
Tavuklu Yemek Tarifleri
Zeytinyağlılar
Börekler
Makarnalar
Çorbalar
Altın Süt ile Yapılan Tarifler
Pratik Kolay Atıştırmalıklar
Restoran Yemekleri
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlı Tarifleri
Ramazan Tarifleri
Etli Yemek Tarifleri
Pankek Pasta
Paylaş
8 Kişilik
Tarif
Zorluk: Orta
Hazırlık süresi: 5 dakika
Pişirme süresi: 15 dakika
2,5 su bardağı Efsane un
2 su bardağı Dost süt
2 adet Bili Bili yumurta
3 çorba kaşığı Balkaşık bal
3 çorba kaşığı erimiş Pervin tereyağı
1 paket Destan vanilin
1,5 paket Destan kabartma tozu
6 çorba kaşığı Balkaşık bal
2 paket Kerem labne
Sunum için;
2 çorba kaşığı Balkaşık bal
1 çorba kaşığı Şafak pudra şekeri
3 adet Çilek Yarım muz
1 dal Taze nane 1 avuç Simbat Ceviz
• Büyük bir kâsede 2 su bardağı süt, 3 çorba kaşığı bal, 3 çorba kaşığı tereyağı ve 2 adet yumurtayı 1 dakika iyice çırpın.
• Yumurtalı kâseye 2,5 su bardağı un, 1 paket vanilin ve 1,5 paket kabartma tozu ekleyin. Karışımı homojen kıvama gelip içinde un kümeleri olmayıncaya kadar çırpın. Karışımı mümkünse 1 saat buzdolabında bekletebilirsiniz.
• Tavayı ocağa alın ve hafifçe yağlayın. Orta ateşte 1 kepçe yardımı ile pasta tabağı boyutunda harçtan dökün. Üzerinde kabarcıklar oluşmaya başlayınca altını kontrol edin. Pankek hafif pembeleşince diğer yüzeyini de aynı şekilde pişirin. Pişen pankekleri soğutun.
• Bir kâsenin içine 2 paket labne ve 6 çorba kaşığı bal ekleyin ve krema kıvamına gelene kadar çırpın. Bu karışımı pankeklerin arasına sürün ve kat kat bir pasta oluşturun.
• En son kata bütün çilek, yarım dilimli muz ve 1 avuç parçalanmış ceviz ekleyin. Üzerine dilediğiniz kadar bal gezdirip, pudra şekeri serpin. Dilerseniz taze nane yaprakları ile gerçek bir yaş günü pastası sunumunu yapabilirsiniz. Afiyet olsun.
X
Paylaşmak için
0
ürün eklediniz.(Toplam
0
ürün)