KAPAT
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Bim Anlayışı
Bim Hediye Kartı
Akıllı Alışveriş
Basın Odası
Basın Bültenleri
Kamuoyu Açıklamaları
Basında BİM
Görseller
PR Kontakları
Reklam Filmleri
Kalite Güvencesi
Bize Ulaşın
Bim'de Kariyer
Hızlı Başvuru
Kiralık Yeriniz mi Var?
Bim'e Özel Markalar
Mağazalar
Ticaret Sicil Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Komiteleri
Üst Yönetim
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporları
Ana Sözleşme
Politikalar
Bağımsız Denetçi
Finansal ve Operasyonel Veriler
Dönemsel Finansal Sonuçlar
Faaliyet Raporları
Yatırımcı Sunumları
Finansal Takvim
Genel Kurul Bilgileri
Özel Durum Açıklamaları
Yatırımcı İlişkileri İrtibat
Yatırımcı İlişkileri
Gizlilik ve Güvenlik
Bilgi Toplumu Hizmetleri
BİM Mısır
BİM Fas
Hakkımızda
|
BİM’de Kariyer
|
Yatırımcı İlişkileri
|
S.S.S
TR
|
EN
ARA
Ürünler
AKTÜEL ÜRÜNLER
İNDİRİM
UYGULAMAYA ÖZEL
TELEVİZYON
22 Ekim Salı
30 Ekim - 5 Kasım
BİM Mobil Uygulama
3-31 Ekim
23 Ekim Çarşamba
25 Ekim Cuma
29 Ekim Salı
30 Ekim Çarşamba
1 Kasım Cuma
6 Kasım Çarşamba
5 Kasım Salı
BİM’e
Özel
Afişler
Aktüel
İndirim
BİSİKLET
03-31 Ekim
23 Ekim Çarşamba
30 Ekim-5 Kasım
22 Ekim Salı
25 Ekim Cuma
29 Ekim Salı
30 Ekim Çarşamba
1 Kasım Cuma
6 Kasım Çarşamba
5 Kasım Salı
Tarifler
Mağazalar
İletişim
Müşteri İletişim Formu
Kiralık Yeriniz mi Var?
İş Başvuru Formu
Tedarikçiniz Olmak İstiyorum
Tavuklu Yemek Tarifleri
Zeytinyağlılar
Börekler
Makarnalar
Çorbalar
Altın Süt ile Yapılan Tarifler
Pratik Kolay Atıştırmalıklar
Restoran Yemekleri
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlı Tarifleri
Ramazan Tarifleri
Etli Yemek Tarifleri
Akdeniz Usulü Piyaz ve Köfte
Paylaş
4 Kişilik
Tarif
Zorluk: Orta
Hazırlık süresi: 1 gece ve 15 dakika
Pişirme süresi: 30 dakika
1 paket Emin kıyma
2 adet orta boy soğan
7-8 dal maydanoz
5 çorba kaşığı Ekmecik galeta unu
1 tatlı kaşığı Destan kimyon
1 çay kaşığı Destan karabiber
1 çay kaşığı Rafine sofra tuzu
2 adet Bili Bili yumurta
1 su bardağı haşlanmış Saban kuru fasulye
1 adet iri soğan
7-8 dal maydanoz
Yarım çay bardağı Serel tahin
Yarım çay bardağı Sırım zeytinyağı
Yarım çay kaşığı Rafine sofra tuzu
4 çorba kaşığı Fıçı sirke
1 su bardağı su
• 1 su bardağı kuru fasulyeyi suda 1 gece bekletin ve ertesi gün haşlayın.
• Köfte için 2 adet orta boy soğanı rendeden geçirin. 7-8 adet maydanozu ince ince kıyın. Kâsenin içine soğanları, maydanozları, 1 paket kıymayı, 5 çorba kaşığı galeta ununu, 1 tatlı kaşığı kimyon, birer çay kaşığı karabiber ve tuzu ekleyin. Kıymayı lif lif olana kadar yoğurun.
• Kıymalara köfte şeklini verin. Hafif yassı ve ev köftesi gibi olmalılar. Köfteleri az yağlı tavada arkalı önlü 15 pişirin.
• Ayrı bir kapta 2 adet yumurtayı 15 dakika haşlayın ve kabuklarını soyup 4’e bölün.
• Mutfak robotunda 2 çorba kaşığı kuru fasulye, yarım çay bardağı tahin, yarım çay kaşığı zeytinyağı, yarım çay kaşığı tuz, 4 çorba kaşığı sirke ve 1 su bardağı su ile 2 dakika çekin.
• Bir kâsesinin içine kuru fasulyeleri, piyazlık kesilmiş soğanı ve ince ince kıyılan 7-8 dal maydanoz harmanlayın.
• Sunum kâsesinin içine 3-4 çorba kaşığı sos, üzerine kuru fasulyeli harç ve kenarlarına haşlanmış yumurtaları ekleyin. Dilerseniz köfteleri de tabağın ortasında hazırlanan havuza ekleyebilirsiniz. En son üzerine bir sos daha gezdirmeyi unutmayın. Afiyet olsun.
X
Paylaşmak için
0
ürün eklediniz.(Toplam
0
ürün)