KAPAT
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Bim Anlayışı
Bim Hediye Kartı
Akıllı Alışveriş
Basın Odası
Basın Bültenleri
Kamuoyu Açıklamaları
Basında BİM
Görseller
PR Kontakları
Reklam Filmleri
Kalite Güvencesi
Bize Ulaşın
Bim'de Kariyer
Hızlı Başvuru
Kiralık Yeriniz mi Var?
Bim'e Özel Markalar
Mağazalar
Ticaret Sicil Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Komiteleri
Üst Yönetim
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporları
Ana Sözleşme
Politikalar
Bağımsız Denetçi
Finansal ve Operasyonel Veriler
Dönemsel Finansal Sonuçlar
Faaliyet Raporları
Yatırımcı Sunumları
Finansal Takvim
Genel Kurul Bilgileri
Özel Durum Açıklamaları
Yatırımcı İlişkileri İrtibat
Yatırımcı İlişkileri
Gizlilik ve Güvenlik
Bilgi Toplumu Hizmetleri
BİM Mısır
BİM Fas
Hakkımızda
|
BİM’de Kariyer
|
Yatırımcı İlişkileri
|
S.S.S
TR
|
EN
ARA
Ürünler
AKTÜEL ÜRÜNLER
İNDİRİM
UYGULAMAYA ÖZEL
ET ÜRÜNLERİ
13 Kasım Çarşamba
20-26 Kasım
BİM Mobil Uygulama
21-24 Kasım
12 Kasım Salı
15 Kasım Cuma
19 Kasım Salı
20 Kasım Çarşamba
22 Kasım Cuma
26 Kasım Salı
27 Kasım Çarşamba
BİM’e
Özel
Afişler
Aktüel
İndirim
Meyve Sebze
12 Kasım Salı
20-26 Kasım
21-24 Kasım
13 Kasım Çarşamba
21-24 Kasım
15 Kasım Cuma
20 Kasım Çarşamba
19 Kasım Salı
22 Kasım Cuma
26 Kasım Salı
27 Kasım Çarşamba
Tarifler
Mağazalar
İletişim
Müşteri İletişim Formu
Kiralık Yeriniz mi Var?
İş Başvuru Formu
Tedarikçiniz Olmak İstiyorum
Tavuklu Yemek Tarifleri
Zeytinyağlılar
Börekler
Makarnalar
Çorbalar
Altın Süt ile Yapılan Tarifler
Pratik Kolay Atıştırmalıklar
Restoran Yemekleri
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlı Tarifleri
Ramazan Tarifleri
Etli Yemek Tarifleri
Adisebaba
Paylaş
10 Kişilik
Tarif
Zorluk: Zor
Hazırlık süresi: 6 saat
Pişirme süresi: 5 dakika
1 paket Daphne krem şanti
1 paket Daphne muzlu puding
1 adet Dost orman meyveli yoğurt
3 su bardağı Dost süt
Yarım paket Simbat Antep fıstığı
2 tablet Buono sütlü çikolata
1/3 paket Süsse Finger bisküvi
3 adet kırmızı erik
3 adet kayısı
• Bir kâsede 1 paket krem şanti ve 1 su bardağı soğuk sütü mikser ile çırpın.
• Sert bir kıvam alan krem şantiyi streç ile kaplanmış kâseye aktarın. Kâseye krem şantiyi spatula yardımı ile kenarlara yapıştırın. Ortası havuz gibi açık kalmalı. Doğranan kayısıları krem şantiye yapıştırarak dağıtın. 1/3 paket bisküviyi ufalayın ve krem şantiye yapışması sağlayın. Fazla kalan parçaları tekrardan kullanmak üzere ayırın. Bu şekilde krem şantiyi dondurun.
• Donan krem şantinin üzerine 1 paket meyveli yoğurt ekleyin. Küçük parçalara kesilmiş kırımızı eriği yoğurttun üzerine eşit miktarda yayın. Kalan bisküvilerden yoğurttun üzeri kapanacak kadar ekleyin. Küçük, streçli bir kap ile hafif bastırın ve yoğurttun kenarlardan yayılmasını yağlayın. Karışımı dondurun.
• Küçük bir sos tavasına 1 paket muzlu puding ve 2 su bardağı süt ekleyin ve kıvama gelene kadar yaklaşık 5 dakika karıştırarak kaynatın. Pudingi karıştırarak oda ısısına getirin. Yarım paket antep fıstığını kabuklarından ayırın ve gelişi güzel kesin. Antep fıstıklarını muzlu puding ile karıştırın. • Donmuş karışımın ortasındaki streçli küçük kâseyi çıkarın ve çanak olan donmuş yoğurtun üzerine muzlu pudingi ekleyin. Tamamen kapanan pastanın üzerini bisküvilerle kapatın. Pastayı yine dondurun.
• Donmuş pastaya erimiş sütlü çikolata döküp, kaplayın ve alt bölümüne kalan antep fıstıklarını yapıştırın. Buz gibi hafif pasta hazır. Afiyet olsun.
X
Paylaşmak için
0
ürün eklediniz.(Toplam
0
ürün)