KAPAT
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Bim Anlayışı
Bim Hediye Kartı
Akıllı Alışveriş
Basın Odası
Basın Bültenleri
Kamuoyu Açıklamaları
Basında BİM
Görseller
PR Kontakları
Reklam Filmleri
Kalite Güvencesi
Bize Ulaşın
Bim'de Kariyer
Hızlı Başvuru
Kiralık Yeriniz mi Var?
Bim'e Özel Markalar
Mağazalar
Ticaret Sicil Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Komiteleri
Üst Yönetim
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporları
Ana Sözleşme
Politikalar
Bağımsız Denetçi
Finansal ve Operasyonel Veriler
Dönemsel Finansal Sonuçlar
Faaliyet Raporları
Yatırımcı Sunumları
Finansal Takvim
Genel Kurul Bilgileri
Özel Durum Açıklamaları
Yatırımcı İlişkileri İrtibat
Yatırımcı İlişkileri
Gizlilik ve Güvenlik
Bilgi Toplumu Hizmetleri
BİM Mısır
BİM Fas
Hakkımızda
|
BİM’de Kariyer
|
Yatırımcı İlişkileri
|
S.S.S
TR
|
EN
ARA
Ürünler
AKTÜEL ÜRÜNLER
İNDİRİM
UYGULAMAYA ÖZEL
SEVİNDİREN FIRSATLAR
MOTOSİKLET
ISITICI
11 Aralık Çarşamba
18-24 Aralık
BİM Mobil Uygulama
19-22 Aralık
01-31 Aralık
01-31 Aralık
10 Aralık Salı
13 Aralık Cuma
17 Aralık Salı
18 Aralık Çarşamba
20 Aralık Cuma
24 Aralık Salı
27 Aralık Cuma
BİM’e
Özel
Afişler
Aktüel
İndirim
Meyve Sebze
11 Aralık Çarşamba
01-31 Aralık
Meyve-Sebze
10 Aralık Salı
18-24 Aralık
13 Aralık Cuma
19-22 Aralık
18 Aralık Çarşamba
17 Aralık Salı
20 Aralık Cuma
24 Aralık Salı
27 Aralık Cuma
Tarifler
Mağazalar
İletişim
Müşteri İletişim Formu
Kiralık Yeriniz mi Var?
İş Başvuru Formu
Tedarikçiniz Olmak İstiyorum
Tavuklu Yemek Tarifleri
Zeytinyağlılar
Börekler
Makarnalar
Çorbalar
Altın Süt ile Yapılan Tarifler
Pratik Kolay Atıştırmalıklar
Restoran Yemekleri
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlı Tarifleri
Ramazan Tarifleri
Etli Yemek Tarifleri
Çökertme Kebabı
Paylaş
2 Kişilik
Tarif
Zorluk: Orta Hazırlık süresi: 10 dakika Pişirme süresi: 20 dakika 3 kâse Mutfağım parmak patates 5 su bardağı Sole ayçiçek yağı 1 paket Emin dana kuşbaşı 1 çay kaşığı Destan karabiber 1 çay kaşığı Destan kırmızı pul biber 1 çay kaşığı Destan kekik 1 çay kaşığı Rafine Sofra tuz 2 çorba kaşığı Dost yoğurt 3 çorba kaşığı Sırım zeytinyağı 1 çorba kaşığı Fıçı üzüm sirkesi 1 çorba kaşığı Pervin tereyağı 1 çorba kaşığı Yurdum domates salçası 1 çay bardağı su 1 su bardağı Dost yoğurt •3 kâse parmak patatesi kibrit çöpü olarak kesin. 5 su bardağı ayçiçek yağını tencereye aktarın ve ocağın altını açın. Yağ iyice kızmaya başlayınca patatesleri aktarın. Patatesleri renk alıncaya kadar yaklaşık 5 dakika kızartın. Kızarmış patatesleri havlu kâğıt üzerine koyup fazla yağın gitmesini sağlayın. •Geniş bir kâsenin içerisine 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı kırmızı pul biber, 1 çay kaşığı kekik, 1 çay kaşığı tuz, 2 çorba kaşığı yoğurt, 3 çorba kaşığı zeytinyağı, 1 çorba kaşığı üzüm sirkesi ekleyin. Malzemeleri iyice çırpın. 1 paket dana kuşbaşını kâseye ekleyin. Eti harca iyice bulayın ve yarım saat buzdolabında dinlendirin. •Tavayı ocağa alın. Isınan tavaya eti ekleyin ve karıştırarak kavurun. Et suyunu salmaya başlayınca tavanın kapağını kapatın. Et suyunu çekmeye başlayınca tencerenin kapağını açın ve karıştırarak 5 dakika daha kavurmaya devam edin. •Küçük bir tavaya 1 çorba kaşığı tereyağını ekleyin ve kızdırın. Kızan yağ içerisine 1 çorba kaşığı domates salçasını ekleyin. Salçayı 3 dakika kavurun ve 1 çay bardağı suyu ekleyin. Salça sos kıvamına ulaşınca ocağın altını kapatın. •Küçük bir kâsede 1 su bardağı yoğurdu çırpın. •Sunum tabağına kızarmış patatesleri ekleyin. Patateslerin üzerine nar gibi kızarmış kuşbaşı etlerini koyun. Etlerin üzerine çırpılmış yoğurttan ve domates sosundan ekleyin. Dilerseniz en son üzerine ince ince kıyılmış maydanoz ekleyerek sunum daha hoş bir hale getirebilirsiniz. Afiyet olsun.
X
Paylaşmak için
0
ürün eklediniz.(Toplam
0
ürün)