KAPAT
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Bim Anlayışı
Bim Hediye Kartı
Akıllı Alışveriş
Basın Odası
Basın Bültenleri
Kamuoyu Açıklamaları
Basında BİM
Görseller
PR Kontakları
Reklam Filmleri
Kalite Güvencesi
Bize Ulaşın
Bim'de Kariyer
Hızlı Başvuru
Kiralık Yeriniz mi Var?
Bim'e Özel Markalar
Mağazalar
Ticaret Sicil Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Komiteleri
Üst Yönetim
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporları
Ana Sözleşme
Politikalar
Bağımsız Denetçi
Finansal ve Operasyonel Veriler
Dönemsel Finansal Sonuçlar
Faaliyet Raporları
Yatırımcı Sunumları
Finansal Takvim
Genel Kurul Bilgileri
Özel Durum Açıklamaları
Yatırımcı İlişkileri İrtibat
Yatırımcı İlişkileri
Gizlilik ve Güvenlik
Bilgi Toplumu Hizmetleri
BİM Mısır
BİM Fas
Hakkımızda
|
BİM’de Kariyer
|
Yatırımcı İlişkileri
|
S.S.S
TR
|
EN
ARA
Ürünler
AKTÜEL ÜRÜNLER
İNDİRİM
UYGULAMAYA ÖZEL
TELEVİZYON
22 Ekim Salı
30 Ekim - 5 Kasım
BİM Mobil Uygulama
3-31 Ekim
23 Ekim Çarşamba
25 Ekim Cuma
29 Ekim Salı
30 Ekim Çarşamba
1 Kasım Cuma
6 Kasım Çarşamba
5 Kasım Salı
BİM’e
Özel
Afişler
Aktüel
İndirim
BİSİKLET
03-31 Ekim
23 Ekim Çarşamba
30 Ekim-5 Kasım
22 Ekim Salı
25 Ekim Cuma
29 Ekim Salı
30 Ekim Çarşamba
1 Kasım Cuma
6 Kasım Çarşamba
5 Kasım Salı
Tarifler
Mağazalar
İletişim
Müşteri İletişim Formu
Kiralık Yeriniz mi Var?
İş Başvuru Formu
Tedarikçiniz Olmak İstiyorum
Tavuklu Yemek Tarifleri
Zeytinyağlılar
Börekler
Makarnalar
Çorbalar
Altın Süt ile Yapılan Tarifler
Pratik Kolay Atıştırmalıklar
Restoran Yemekleri
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlı Tarifleri
Ramazan Tarifleri
Etli Yemek Tarifleri
3 Renkli Havuç Tarator
Paylaş
8 Kişilik
Tarif
Zorluk: Kolay Hazırlık süresi: 15 dakika Pişirme süresi: 5 dakika 7 adet havuç 3 adet kabak Çeyrek mor lahana 4 diş sarımsak 6 çorba kaşığı Sırım zeytinyağı 500 gr Dost yoğurt 4,5 çorba kaşığı Bol bol mayonez 3 çay kaşığı Rafine Sofra tuz 3 çorba kaşığı Fıçı üzüm sirkesi 1 avuç Simbat ceviz içi Yarım avuç Simbat çiğ karışım •7 adet havucu, 3 adet kabağı rendeleyin. Çeyrek mor lahanayı ince ince kesin ve çeyrek çay kaşığı tuz ile ovun.4 diş sarımsağı ince ince doğrayın. •Tavayı ocağa alın ve 2 çorba kaşığı zeytinyağı ekleyip kızdırın. Kızan yağ içerisine rende havucu ekleyip 5 dakika kadar kavurun. Havuçları ayrı bir kâseye alın. Aynı tayada 2 çorba kaşığı zeytinyağı ekleyip bu seferde suyu sıkılmış kabakları kavurun. Kavrulan kabakları kenara ayırın. •Geniş bir kâseye 500 gr yoğurt, 4,5 çorba kaşığı mayonez,3 çorba kaşığı üzüm sirkesi ve 3 çay kaşığı tuz ekleyip karıştırın. En son içine parçalanmış 1 avuç ceviz içini ekleyin. •3 adet küçük kâse alın ve 1 kâsenin içine havuçların yarısını ekleyin. Diğer iki kâseye ise kalan havuçları paylaştırın. Az olan havuçlu kâsenin birine kabakları, diğerine ise mor lahanayı ekleyin. Yoğurtlu harcı 3 eşit miktarda paylaştırın. 3 kâseyi de iyice karıştırarak yoğurda bulayın. •Sunum tabağının başına havuçlu tarator, ortasına lahanalı tarator son kısmına ise lahanalı taratoru ekleyin. Üzerlerine ince ince parçalanmış çiğ karışım kuru yemişleri serpin. Efsane bir lezzet olan 3 renkli havuç tarator hazır. Afiyet olsun.
X
Paylaşmak için
0
ürün eklediniz.(Toplam
0
ürün)