KAPAT
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Bim Anlayışı
Bim Hediye Kartı
Akıllı Alışveriş
Basın Odası
Basın Bültenleri
Kamuoyu Açıklamaları
Basında BİM
Görseller
PR Kontakları
Reklam Filmleri
Kalite Güvencesi
Bize Ulaşın
Bim'de Kariyer
Hızlı Başvuru
Kiralık Yeriniz mi Var?
Bim'e Özel Markalar
Mağazalar
Ticaret Sicil Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Komiteleri
Üst Yönetim
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporları
Ana Sözleşme
Politikalar
Bağımsız Denetçi
Finansal ve Operasyonel Veriler
Dönemsel Finansal Sonuçlar
Faaliyet Raporları
Yatırımcı Sunumları
Finansal Takvim
Genel Kurul Bilgileri
Özel Durum Açıklamaları
Yatırımcı İlişkileri İrtibat
Yatırımcı İlişkileri
Gizlilik ve Güvenlik
Bilgi Toplumu Hizmetleri
BİM Mısır
BİM Fas
Hakkımızda
|
BİM’de Kariyer
|
Yatırımcı İlişkileri
|
S.S.S
TR
|
EN
ARA
Ürünler
AKTÜEL ÜRÜNLER
İNDİRİM
UYGULAMAYA ÖZEL
RAMAZAN
TELEVİZYON
11 Şubat Salı
21-24 Şubat
BİM Mobil Uygulama
Ramazan
31 Ocak-28 Şubat
12 Şubat Çarşamba
14 Şubat Cuma
19 Şubat Çarşamba
18 Şubat Salı
21 Şubat Cuma
25 Şubat Salı
26 Şubat Çarşamba
28 Şubat Cuma
BİM’e
Özel
Afişler
Eve Teslim
Ramazan
Aktüel
İndirim
Meyve Sebze
12 Şubat Çarşamba
Ramazan
11 Şubat Salı
Televizyon
Meyve - Sebze
19 Şubat Çarşamba
14 Şubat Cuma
21-24 Şubat
26 Şubat Çarşamba
18 Şubat Salı
21 Şubat Cuma
25 Şubat Salı
28 Şubat Cuma
Tarifler
Mağazalar
İletişim
Müşteri İletişim Formu
Kiralık Yeriniz mi Var?
İş Başvuru Formu
Tedarikçiniz Olmak İstiyorum
Tavuklu Yemek Tarifleri
Zeytinyağlılar
Börekler
Makarnalar
Çorbalar
Altın Süt ile Yapılan Tarifler
Pratik Kolay Atıştırmalıklar
Restoran Yemekleri
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlı Tarifleri
Ramazan Tarifleri
Etli Yemek Tarifleri
Tahin Soslu Falafel
Paylaş
6 Kişilik
Tarif
Zorluk: Kolay Hazırlık süresi: 5 dakika Pişirme süresi: 10 dakika 250 gr Saban kuru nohut 1 orta boy soğan 4 diş sarımsak 3 bütün karanfil 2 çorba kaşığı Destan susam 12 dal maydanoz 6 dal taze soğan 1 silme tatlı kaşığı Destan tarçın 1 tatlı kaşığı Destan karabiber 1 tatlı kaşığı Rafine Sofra tuz 1 tatlı kaşığı Destan toz kırmızı biber 1 tatlı kaşığı Destan kabartma tozu Sosu için 1 kahve fincanı Serel tahin 3 çorba kaşığı Dost yoğurt •Bir gece evvelden nohutları yıkayıp, suyun içerisinde en az 20 saat bekletin. 1 tatlı kaşığı kabartma tozu veya karbonatı da nohutların suyuna ekleyin. •Suda beklemiş nohutların suyunu süzdükten sonra mutfak robotuna ekleyin, kabaca bölünmüş orta boy soğanı, 4 diş sarımsağı, 12 dal madanozu, 6 dal taze soğanı, taze dövülmüş 3 karanfili, 1 silme tatlı kaşığı tarçını, birer tatlı kaşığı tuzunu, karabiberini, toz kırmızı biberini ve 1 silme çorba kaşığı kabartma tozunu da ekleyip, minik tanecikler kalana kadar robotu çalıştırın. Hepsi güzelce karıştıktan sonra 2 çorba kaşığı susam ilave edin ve buzdolabında 1 saat dinlenmeye bırakın. •Falafelleri yassı, bir parmak genişliğinde köfte formuna getirin. •Kızartma yağını tencereye dökün, yağ kızmaya başladığın da falafellerin dışları çıtır çıtır olup altın sarısı rengini alana kadar kızartın. Sonrasında falafelleriniz hazır. •Ufak bir kâseye 1 kahve fincanı tahin ve 3 çorba kaşığı yoğurt ekleyin. Karışımı iyice çırpın. •Sunum tabağının ortasına bu kâseyi yerleştirin. Tabağın yanlarına falafeleri dizin. Çıtır çıtır dış katmanını tahinli sosa batırıldığında oluşan lezzet damaklarda iz bırakacaktır. Afiyet olsun.
X
Paylaşmak için
0
ürün eklediniz.(Toplam
0
ürün)