KAPAT
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Bim Anlayışı
Bim Hediye Kartı
Akıllı Alışveriş
Basın Odası
Basın Bültenleri
Kamuoyu Açıklamaları
Basında BİM
Görseller
PR Kontakları
Reklam Filmleri
Kalite Güvencesi
Bize Ulaşın
Bim'de Kariyer
Hızlı Başvuru
Kiralık Yeriniz mi Var?
Bim'e Özel Markalar
Mağazalar
Ticaret Sicil Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Komiteleri
Üst Yönetim
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporları
Ana Sözleşme
Politikalar
Bağımsız Denetçi
Finansal ve Operasyonel Veriler
Dönemsel Finansal Sonuçlar
Faaliyet Raporları
Yatırımcı Sunumları
Finansal Takvim
Genel Kurul Bilgileri
Özel Durum Açıklamaları
Yatırımcı İlişkileri İrtibat
Yatırımcı İlişkileri
Gizlilik ve Güvenlik
Bilgi Toplumu Hizmetleri
BİM Mısır
BİM Fas
Hakkımızda
|
BİM’de Kariyer
|
Yatırımcı İlişkileri
|
S.S.S
TR
|
EN
ARA
Ürünler
AKTÜEL ÜRÜNLER
İNDİRİM
UYGULAMAYA ÖZEL
RAMAZAN
TELEVİZYON
11 Şubat Salı
21-24 Şubat
BİM Mobil Uygulama
Ramazan
31 Ocak-28 Şubat
12 Şubat Çarşamba
14 Şubat Cuma
19 Şubat Çarşamba
18 Şubat Salı
21 Şubat Cuma
25 Şubat Salı
26 Şubat Çarşamba
28 Şubat Cuma
BİM’e
Özel
Afişler
Eve Teslim
Ramazan
Aktüel
İndirim
Meyve Sebze
12 Şubat Çarşamba
Ramazan
11 Şubat Salı
Televizyon
Meyve - Sebze
19 Şubat Çarşamba
14 Şubat Cuma
21-24 Şubat
26 Şubat Çarşamba
18 Şubat Salı
21 Şubat Cuma
25 Şubat Salı
28 Şubat Cuma
Tarifler
Mağazalar
İletişim
Müşteri İletişim Formu
Kiralık Yeriniz mi Var?
İş Başvuru Formu
Tedarikçiniz Olmak İstiyorum
Tavuklu Yemek Tarifleri
Zeytinyağlılar
Börekler
Makarnalar
Çorbalar
Altın Süt ile Yapılan Tarifler
Pratik Kolay Atıştırmalıklar
Restoran Yemekleri
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlı Tarifleri
Ramazan Tarifleri
Etli Yemek Tarifleri
Balkabaklı Körili Et Kavurma
Paylaş
6 Kaşilik
Tarif
Zorluk: Orta Hazırlık süresi: 5 dakika Pişirme süresi: 30 dakika 1 kâse küp doğranmış balkabağı 1 paket Emin dana sote 1 çorba kaşığı Pervin tereyağı 1 paket Dost krema 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı Köri 1 çay kaşığı Rafine Sofra tuz 1 çay kaşığı Destan karabiber 1 çay kaşığı Destan kekik 1 avuç Simbat kaju fıstığı •Geniş bir tavayı ocağa alın. Tavaya 1 paket kuşbaşı eti tavaya ekleyin ve kavurun. Bir tutam tuz ekleyerek etleri kavurun. Etler suyunu salmaya başlayınca tavanın kapağını kapatın ve etler suyunu çekene kadar pişirin. Kavrulmuş etleri ayrı bir tabağa alın. •1 adet soğanı yemeklik doğrayın. Aynı tavaya 1 çorba kaşığı tereyağını ekleyin. Tereyağı kızmaya başlayınca soğanları ekleyin. Soğanları pembeleşinceye kadar kavurun. 1 kâse küp küp doğranmış balkabağını ve 2 diş sarımsağı soğanların üzeri ekleyip kavurmaya devam edin. Soğanlar ve balkabakları hafif karamelize olmalı. Tavaya 1 avuç kaju, 1 tatlı kaşığı köri, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber ve 1 çay kaşığı kekik ekleyip karıştırın. 1 avuç kaju fıstığını tavaya ekleyip 2 dakika daha kavurun. •Ocağın altını kısın. Kavrulmuş etleri ve 1 paket kremayı tavaya ekleyin. Etleri ve kremayı tavadaki malzemeleri ile karıştırın. Yaklaşık 2-3 dakika içerisinde krema yarı akışkan bir kıvama dönüşecek. Balkabaklı körili et kavurmayı sunum tabağına alın ve üzerine ince ince doğranmış maydanozları serpin. •Çarpıcı bir lezzet olan balkabaklı körili et kavurma ağızlarda iz bırakmaya hazır. Afiyet olsun.
X
Paylaşmak için
0
ürün eklediniz.(Toplam
0
ürün)