KAPAT
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Bim Anlayışı
Bim Hediye Kartı
Akıllı Alışveriş
Basın Odası
Basın Bültenleri
Kamuoyu Açıklamaları
Basında BİM
Görseller
PR Kontakları
Reklam Filmleri
Kalite Güvencesi
Bize Ulaşın
Bim'de Kariyer
Hızlı Başvuru
Kiralık Yeriniz mi Var?
Bim'e Özel Markalar
Mağazalar
Ticaret Sicil Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Komiteleri
Üst Yönetim
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporları
Ana Sözleşme
Politikalar
Bağımsız Denetçi
Finansal ve Operasyonel Veriler
Dönemsel Finansal Sonuçlar
Faaliyet Raporları
Yatırımcı Sunumları
Finansal Takvim
Genel Kurul Bilgileri
Özel Durum Açıklamaları
Yatırımcı İlişkileri İrtibat
Yatırımcı İlişkileri
Gizlilik ve Güvenlik
Bilgi Toplumu Hizmetleri
BİM Mısır
BİM Fas
Hakkımızda
|
BİM’de Kariyer
|
Yatırımcı İlişkileri
|
S.S.S
TR
|
EN
ARA
Ürünler
AKTÜEL ÜRÜNLER
İNDİRİM
UYGULAMAYA ÖZEL
SEVİNDİREN FIRSATLAR
MOTOSİKLET
ISITICI
11 Aralık Çarşamba
18-24 Aralık
BİM Mobil Uygulama
19-22 Aralık
01-31 Aralık
01-31 Aralık
10 Aralık Salı
13 Aralık Cuma
17 Aralık Salı
18 Aralık Çarşamba
20 Aralık Cuma
24 Aralık Salı
27 Aralık Cuma
BİM’e
Özel
Afişler
Aktüel
İndirim
Meyve Sebze
11 Aralık Çarşamba
01-31 Aralık
Meyve-Sebze
10 Aralık Salı
18-24 Aralık
13 Aralık Cuma
19-22 Aralık
18 Aralık Çarşamba
17 Aralık Salı
20 Aralık Cuma
24 Aralık Salı
27 Aralık Cuma
Tarifler
Mağazalar
İletişim
Müşteri İletişim Formu
Kiralık Yeriniz mi Var?
İş Başvuru Formu
Tedarikçiniz Olmak İstiyorum
Tavuklu Yemek Tarifleri
Zeytinyağlılar
Börekler
Makarnalar
Çorbalar
Altın Süt ile Yapılan Tarifler
Pratik Kolay Atıştırmalıklar
Restoran Yemekleri
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlı Tarifleri
Ramazan Tarifleri
Etli Yemek Tarifleri
Çikolatalı Lava Kek
Paylaş
12 Kişilik
Tarif
Zorluk: Kolay Hazırlık süresi: 15 dakika Pişirme süresi: 12 dakika Keki için; 6 kare paket Buono bitter çikolata (420 gr) 4 çorba kaşığı Efsane un (70 gr) 8 tepeleme çorba kaşığı Şafak pudra şekeri (220 gr) 4 Bili bili yumurta 4 Bili bili yumurta sarısı 8 çorba kaşığı Pervin tereyağı (200 gr) Tepsi için; 1 çorba kaşığı Pervin tereyağı 2 çorba kaşığı Daphne kakao Üzeri için; 1 avuç Simbat çam fıstığı •Fırını alt-üst fansız 200 derecede çalıştırın. •6 paket çikolatayı bıçakla kabaca parçalayın. Dilerseniz sütlü çikolata da kullanabilirsiniz. •Bir tencerenin içerisine su ekleyip kaynatın. Tencerenin üzerine tencereden büyük bir kâse yerleştirin. Burada kâsenin tabanının suya değmemesi önemli. Tencerenin altını kısın. •Çikolataları kâseye ekleyin. Karıştırarak çikolataların erimesine yardımcı olun. •Kâseyi tezgâha alın ve içine 8 çorba kaşığı tereyağını ekleyin. Karıştırarak tereyağını eritin. Bu işlem çikolataya hem kıvam hem de parlaklık kazandıracak. Çikolatayı iyice soğuması için kenara ayırın. •4 adet yumurta, 4 adet yumurta sarısını bir kâseye ekleyin ve karıştırın. 8 tepeleme çorba kaşığı pudra şekerini azar azar yumurtalara ekleyerek karıştırın. Dilerseniz mikser de kullanabilirsiniz. Soğuyan çikolatalı karışımı yumurtalı karışıma ekleyin ve karıştırın. 4 çorba kaşığı unu eleyerek karışıma azar azar ekleyin. Elemek topaklanmasını engelleyecektir. •1 tatlı kaşığı tereyağıyla ve 2 çorba kaşığı kakao ile kalıpları yağlayıp kakao serpin. Karışımı pişirme kabındaki 12 bölüme paylaştırın. Önceden ısıtılmış fırının ortasına gelecek şekilde, 12 dakika pişirin. Fırından çıkan kekleri 1-1,5 dakika dışarda bekletin. •Kenarlarının yapışmadığından emin olun ve bir tahtaya ters çevirin. Küçük bir kaşığın tersi ile kenarlarını ayırabilirsiniz. •Sunum tabağına alıp üzerine toz çam fıstığı ekleyin. Sıcak akışkan içi ve toz çam fıstığı ile yemelere doyamayacaksınız.
X
Paylaşmak için
0
ürün eklediniz.(Toplam
0
ürün)