KAPAT
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Bim Anlayışı
Bim Hediye Kartı
Akıllı Alışveriş
Basın Odası
Basın Bültenleri
Kamuoyu Açıklamaları
Basında BİM
Görseller
PR Kontakları
Reklam Filmleri
Kalite Güvencesi
Bize Ulaşın
Bim'de Kariyer
Hızlı Başvuru
Kiralık Yeriniz mi Var?
Bim'e Özel Markalar
Mağazalar
Ticaret Sicil Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Komiteleri
Üst Yönetim
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporları
Ana Sözleşme
Politikalar
Bağımsız Denetçi
Finansal ve Operasyonel Veriler
Dönemsel Finansal Sonuçlar
Faaliyet Raporları
Yatırımcı Sunumları
Finansal Takvim
Genel Kurul Bilgileri
Özel Durum Açıklamaları
Yatırımcı İlişkileri İrtibat
Yatırımcı İlişkileri
Gizlilik ve Güvenlik
Bilgi Toplumu Hizmetleri
BİM Mısır
BİM Fas
Hakkımızda
|
BİM’de Kariyer
|
Yatırımcı İlişkileri
|
S.S.S
TR
|
EN
ARA
Ürünler
AKTÜEL ÜRÜNLER
İNDİRİM
UYGULAMAYA ÖZEL
RAMAZAN
TELEVİZYON
11 Şubat Salı
21-24 Şubat
BİM Mobil Uygulama
Ramazan
31 Ocak-28 Şubat
12 Şubat Çarşamba
14 Şubat Cuma
19 Şubat Çarşamba
18 Şubat Salı
21 Şubat Cuma
25 Şubat Salı
26 Şubat Çarşamba
28 Şubat Cuma
BİM’e
Özel
Afişler
Eve Teslim
Ramazan
Aktüel
İndirim
Meyve Sebze
12 Şubat Çarşamba
Ramazan
11 Şubat Salı
Televizyon
Meyve - Sebze
19 Şubat Çarşamba
14 Şubat Cuma
21-24 Şubat
26 Şubat Çarşamba
18 Şubat Salı
21 Şubat Cuma
25 Şubat Salı
28 Şubat Cuma
Tarifler
Mağazalar
İletişim
Müşteri İletişim Formu
Kiralık Yeriniz mi Var?
İş Başvuru Formu
Tedarikçiniz Olmak İstiyorum
Tavuklu Yemek Tarifleri
Zeytinyağlılar
Börekler
Makarnalar
Çorbalar
Altın Süt ile Yapılan Tarifler
Pratik Kolay Atıştırmalıklar
Restoran Yemekleri
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlı Tarifleri
Ramazan Tarifleri
Etli Yemek Tarifleri
Soğan Çorbası
Paylaş
4 Kişilik
Tarif
Zorluk: Orta Hazırlık süresi: 5 dakika Pişirme süresi: 30 dakika 5 adet soğan 1 çorba kaşığı Pervin tereyağı 1 çorba kaşığı Sırım zeytinyağı 1 çorba kaşığı Fıçı elma sirkesi 1 tablet Hürrem tavuk bulyon 1 çorba kaşığı Efsane un 1 lt sıcak su 1 çay kaşığı Rafine Sofra tuz 1 çay kaşığı Destan karabiber 1 avuç Binvezir kaşar peyniri 1 dilim Ekmecik ekmek •5 adet soğanı piyazlık doğrayın. Tencereyi ocağa koyup 1 çorba kaşığı tereyağını ve 1 çorba kaşığı zeytinyağını tencereye ekleyin. Tereyağı eriyip kızmaya başlayınca 5 adet piyazlık doğranmış soğanları ekleyin. Soğanlar iyice şeffaflaşıp renk alana kadar karıştırarak kavurun. •1 çorba kaşığı elma sirkesini tencereye koyun ve karıştırarak kavurmaya devam edin. Sirke kokusu yaklaşık 3 dakika içerisinde gidecek ve soğanlar renk almaya başlayacaktır. •Tencereye 1 çorba kaşığı un, 1 çay kaşığı tuz ve 1 çay kaşığı karabiber ekleyip 3 dakika daha kavurmaya devam edin. •1 litre sıcak suya 1 adet tavuk bulyon tableti ekleyip karıştırın. Hazırlanan tavuk suyunu kavrulmuş soğanların üzerine ekleyin. Soğan çorbasını karıştırarak kaynayana kadar pişirin. Kaynamakta olan tencerenin altını kısın ve 10 dakika kısık ateşte usul usul pişirin. •Soğan çorbasını toprak kâselere paylaştırın. Çorbaların üzerine 1 dilim ikiye kesilmiş ekmek ve 1’er avuç rendelenmiş kaşar peyniri ekleyin. Kâseleri 180 derece alt üst fansız fırında üzeri kızarana kadar 5-10 dakika ısıtın. Dilerseniz bu işlemi servis öncesi de yapabilirsiniz. Bu sayede uzayan peynir gözlerde bir şölen yaratacaktır. •İçleri ısıtacak, yedikçe yedirecek, dillere destan ve oldukça ekonomik soğan çorbası emrinize amade.
X
Paylaşmak için
0
ürün eklediniz.(Toplam
0
ürün)