Yufkadan Pizza

2 Kişilik

Tarif

Porsiyon: 2 kişilik
Zorluk: Kolay
Hazırlık: 20 Dakika
Pişirme: 15 Dakika

3 adet Connex yufka
1 su bardağı domates püresi
1 tatlı kaşığı Yurdum domates salçası
1 tatlı kaşığı Destan kekik
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı Destan karabiber
2 diş sarımsak
2 çorba kaşığı Sırım zeytinyağı
300 gr rende Binvezir kaşar peyniri
2 adet Tombik tavuk sosis
4 dilim Emin sucuk
2 dilim Emin salam
1 avuç Yurdum mısır
7-8 tane İnci zeytin
2 adet sivri biber
1 adet küçük domates
3 adet küçük mantar
Yarım çay kaşığı Destan Kekik

• 1 su bardağı rendelenmiş domatesi, 2 diş sarımsağı, 1’er tatlı kaşığı kekiği ve domates salçasını, 1’er çay kaşığı tuzu ve karabiberi, 2 çorba kaşığı zeytinyağını mutfak robotunda çekin.
• Pizza boyunda ki yuvarlak fırın tepsisinin arkasına 1 adet yufkayı açın. 1 adet yufkayı parçalayıp tepsi boyunda yayın ve üzerine 1 adet yufkayı açın.
• Tepsinin kenarında ki yufkaların üzerine 200-250 gr rende kaşarı koyun.
• Yufkaların uçlarını kıvırarak kaşar peynirlerini yufkanın içinde bırakarak yuvarlak bir pizza şekli oluşturun.

• Fırını alt-üst 200 derece ısıtın.
• Mutfak robotunda hazırladığınız sosu yufkanın üzerine yayın.
• Sosun üzerine kalan rende kaşar peynirini paylaştırın.
• 2 dilim salamı, 4 dilim sucuğu, 3 adet küçük mantarı, 2 adet sosisi, 2 adet sivri biberi ve 1 adet küçük domatesi doğrayın.
• Salamı, sucuğu, sosisi, mantarı, sivri biberi, domatesi, 7-8 adet çekirdeği çıkarılmış zeytini, 1 avuç haşlanmış mısırı ve yarım çay kaşığı kekiği kaşar peynirinin üzerine yayın.
• Önceden ısıtılmış fırının orta rafında 15 dakika pişirin.
• Dumanı üzerinde malzemesi bol pizzanız hazır.

Afiyet Olsun!



X

Paylaşmak için 0 ürün eklediniz.(Toplam 0 ürün)