Zorluk: Kolay
Hazırlama: 10 dakika
Pişirme: 25 dakika
12 adet Lezzethane milföy
6 çorba kaşığı Peripella
2 avuç Simbat fındık
1 adet Bili Bili yumurta
2 çorba kaşığı Şafak toz şeker
• 6 adet İkili Lezzethane milföy hamurlarını ayırmadan mutfak tezgahına koyun.
• Buzları çözülüp yumuşayınca üzerlerine birer çorba kaşığı Peripella sürün.
• Kabaca doğranmış 2 avuç Simbat fındığı milföylerin üzerine serpin ve uzun tarafından rulo şeklinde sarın.
• Bıçak ile ortadan ikiye kesin. İki parçayı birbirlerine dolayıp örün.
• Fırın tepsisine yağlı kağıt koyup örgü milföyleri üzerine yerleştirin.
• 1 yumurtayı küçük bir kasede çırpın ve fırça ile üzerlerine sürün.
• 2 çorba kaşığı toz şekeri de milföylerin üzerine serpin.
• Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 25 dakika pişirin.
Afiyet olsun.