KAPAT
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Bim Anlayışı
Bim Hediye Kartı
Akıllı Alışveriş
Basın Odası
Basın Bültenleri
Kamuoyu Açıklamaları
Basında BİM
Görseller
PR Kontakları
Reklam Filmleri
Kalite Güvencesi
Bize Ulaşın
Bim'de Kariyer
Hızlı Başvuru
Kiralık Yeriniz mi Var?
Bim'e Özel Markalar
Mağazalar
Ticaret Sicil Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Komiteleri
Üst Yönetim
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporları
Ana Sözleşme
Politikalar
Bağımsız Denetçi
Finansal ve Operasyonel Veriler
Dönemsel Finansal Sonuçlar
Faaliyet Raporları
Yatırımcı Sunumları
Finansal Takvim
Genel Kurul Bilgileri
Özel Durum Açıklamaları
Yatırımcı İlişkileri İrtibat
Yatırımcı İlişkileri
Gizlilik ve Güvenlik
Bilgi Toplumu Hizmetleri
BİM Mısır
BİM Fas
Hakkımızda
|
BİM’de Kariyer
|
Yatırımcı İlişkileri
|
S.S.S
TR
|
EN
ARA
Ürünler
AKTÜEL ÜRÜNLER
İNDİRİM
UYGULAMAYA ÖZEL
RAMAZAN
TELEVİZYON
11 Şubat Salı
21-24 Şubat
BİM Mobil Uygulama
Ramazan
31 Ocak-28 Şubat
12 Şubat Çarşamba
14 Şubat Cuma
19 Şubat Çarşamba
18 Şubat Salı
21 Şubat Cuma
25 Şubat Salı
26 Şubat Çarşamba
28 Şubat Cuma
BİM’e
Özel
Afişler
Eve Teslim
Ramazan
Aktüel
İndirim
Meyve Sebze
12 Şubat Çarşamba
Ramazan
11 Şubat Salı
Televizyon
Meyve - Sebze
19 Şubat Çarşamba
14 Şubat Cuma
21-24 Şubat
26 Şubat Çarşamba
18 Şubat Salı
21 Şubat Cuma
25 Şubat Salı
28 Şubat Cuma
Tarifler
Mağazalar
İletişim
Müşteri İletişim Formu
Kiralık Yeriniz mi Var?
İş Başvuru Formu
Tedarikçiniz Olmak İstiyorum
Tavuklu Yemek Tarifleri
Zeytinyağlılar
Börekler
Makarnalar
Çorbalar
Altın Süt ile Yapılan Tarifler
Pratik Kolay Atıştırmalıklar
Restoran Yemekleri
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlı Tarifleri
Ramazan Tarifleri
Etli Yemek Tarifleri
En Hafif İskender
Paylaş
2 Kişilik
Tarif
Zorluk: Orta
Hazırlık: 5 dk.
Pişirme: 15 dk.
Yarım karnabahar
2 çorba kaşığı Sırım riviera zeytinyağı
200 gr Emin kıyma
1 soğan
6 çorba kaşığı Dost yoğurt
2 diş sarımsak
1 çorba kaşığı Pervin tereyağı
1 çorba kaşığı Yurdum tatlı biber salçası
2 tatlı kaşığı Rafine sofra tuzu
1 tutam Destan karabiber
yarım çay Destan kekik
• 2 diş sarımsağın üzerine biraz tuz dökerek bıçağın yan tarafıyla ezin. Ezilmiş sarımsakları 6 çorba kaşığı yoğurda ekleyin. Yarım çay kaşığı tuz ekleyip yoğurdu karıştırın.
• 200 gr kıymayı yüksek ateşte kavurmaya başlayın. Kahverengileşmeye başladığında küp küp doğranmış 1 soğanı ekleyin. Yarım çay kaşığı tuz ve 1 tutam karabiber serpip kavurmaya devam edin.
• Küçük bir tavada, 1 çorba kaşığı tereyağını eritin. Tereyağı köpürmeye başladığında içine 1 dolu çorba kaşığı biber salçası koyup karıştırın. Salçayı açmak için çeyrek bardak su ekleyin. Yarımşar çay kaşığı tuz ve kekik ekleyip ocağı kapatın.
• Tavaya 2 çorba kaşığı zeytinyağı koyup altını açın. Yarım karnabaharı minik çiçeklerine ayırın. Dışları kahverengileşinceye kadar yüksek ateşte yaklaşık 4-5 dakika kavurun.
• Servis tabağına önce karnabaharı yerleştirin. Kenarlarda karnabaharın görüneceği kadar boşluk bırakarak üzerine yoğurdu gezdirin.
• Onunda üzerine nefis salçalı yağı gezdirip, kavrulmuş kıymayı koyun. En son biraz daha sos döküp maydanoz yapraklarıyla da süsleyince İskender kebap tadında, hem hafif hem de süper hızlı yemeğiniz emrinize amade.
X
Paylaşmak için
0
ürün eklediniz.(Toplam
0
ürün)