Zorluk: Kolay
Hazırlık: 3 dk
Pişirme: -
1,5 paket Kerem beyaz
1 iri Trabzon hurması
2 çorba kaşığı Serel keçiboynuzu pekmez
1 avuç Simbat Antep fıstığı
• 1,5 paket Kerem beyaz peyniri kaseye alıp çatal ile çırpın.
• 1 iri Trabzon hurmasını soyup küp küp doğrayın. Üzerine 2 çorba kaşığı Serel keçiboynuzu pekmezi ekleyip karıştırın.
• Sunum yapacağınız bardaklara peynirleri yayın ve üzerine pekmezli hurmaları yerleştirin. Yerleştirirken peynirin ortasını biraz çukur yapıp hurmaları ortaya koyarsanız daha güzel görünecektir.
• Kabaca doğranmış 1 avuç Simbat Antep fıstığını gezdirince tatlınız hazır.