Zorluk: Kolay
Hazırlık: 5 dakika
Pişirme 7-8 dakika
1 paket Emin ızgara köfte- 400 gr
3 tane yeşil biber
2 tane salkım domates
1 soğan
8-9 dal maydanoz
1 tatlı kaşığı Destan sumak
2 çorba kaşığı Sole Ayçiçek yağı
1 tutam tuz
3 çay kaşığı Destan pul biber
1 somun ekmek
• 1 soğanı piyazlık, 8-9 dal maydanozu da ince ince doğrayın. Soğanların üzerine 1 tutam tuz serpin ovun. Üzerine 1 tutam sumak, 2 çorba kaşığı ayçiçek yağı ve doğranmış maydanozları ekleyip güzelce karıştırın.
• Tavanın altını açıp 1 paket ızgara köfteleri kızartmaya başlayın.
• Köfteler tavada kızarırken tavaya 3 tane yeşil biberi ekleyin.
• 1 somun ekmeği önce ortadan ikiye ardından enine ortadan ikiye kesip, tavada kalan lezzetli yağa basın.
• Ekmeğin içerisine 1 çay kaşığı pul biber serpip sumaklı soğanı ekleyin. • Üzerine köfteleri dizip, kızarmış yeşil biberi ve ince dilimlenmiş domates dilimlerini dizin.
• Köfte ekmeğiniz hazır. Afiyet Olsun !