KAPAT
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Bim Anlayışı
Bim Hediye Kartı
Akıllı Alışveriş
Basın Odası
Basın Bültenleri
Kamuoyu Açıklamaları
Basında BİM
Görseller
PR Kontakları
Reklam Filmleri
Kalite Güvencesi
Bize Ulaşın
Bim'de Kariyer
Hızlı Başvuru
Kiralık Yeriniz mi Var?
Bim'e Özel Markalar
Mağazalar
Ticaret Sicil Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Komiteleri
Üst Yönetim
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporları
Ana Sözleşme
Politikalar
Bağımsız Denetçi
Finansal ve Operasyonel Veriler
Dönemsel Finansal Sonuçlar
Faaliyet Raporları
Yatırımcı Sunumları
Finansal Takvim
Genel Kurul Bilgileri
Özel Durum Açıklamaları
Yatırımcı İlişkileri İrtibat
Yatırımcı İlişkileri
Gizlilik ve Güvenlik
Bilgi Toplumu Hizmetleri
BİM Mısır
BİM Fas
Hakkımızda
|
BİM’de Kariyer
|
Yatırımcı İlişkileri
|
S.S.S
TR
|
EN
ARA
Ürünler
AKTÜEL ÜRÜNLER
İNDİRİM
UYGULAMAYA ÖZEL
ET ÜRÜNLERİ
13 Kasım Çarşamba
20-26 Kasım
BİM Mobil Uygulama
21-24 Kasım
12 Kasım Salı
15 Kasım Cuma
19 Kasım Salı
20 Kasım Çarşamba
22 Kasım Cuma
26 Kasım Salı
27 Kasım Çarşamba
BİM’e
Özel
Afişler
Aktüel
İndirim
Meyve Sebze
12 Kasım Salı
20-26 Kasım
21-24 Kasım
13 Kasım Çarşamba
21-24 Kasım
15 Kasım Cuma
20 Kasım Çarşamba
19 Kasım Salı
22 Kasım Cuma
26 Kasım Salı
27 Kasım Çarşamba
Tarifler
Mağazalar
İletişim
Müşteri İletişim Formu
Kiralık Yeriniz mi Var?
İş Başvuru Formu
Tedarikçiniz Olmak İstiyorum
Tavuklu Yemek Tarifleri
Zeytinyağlılar
Börekler
Makarnalar
Çorbalar
Altın Süt ile Yapılan Tarifler
Pratik Kolay Atıştırmalıklar
Restoran Yemekleri
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlı Tarifleri
Ramazan Tarifleri
Etli Yemek Tarifleri
3 Renkli İrmik Tatlısı
Paylaş
10 - 12 Kişilik
Tarif
Zorluk:Orta Hazırlık: 5 dakika Pişirme: 25 dakika 1,5 litre Dost süt (7,5 su bardağı) 1 su bardağı Yazgan irmik 2 bardak Şafak toz şeker 1 paket Destan vanilin 2 çorba kaşığı Pervin tereyağı 1 tutam Rafine sofra tuz 1 paket Destan Hindistan cevizi 2 tepeleme çorba kaşığı Daphne kakao Püre için 750 gr çilek 4 çorba kaşığı Şafak toz şeker 3 çorba kaşığı Yazgan buğday nişastası Yarım bardak su • Tencereye 1 su bardağı irmik, 2 bardak toz şeker, 1 paket vanilin, 1 tutam tuz ve 3 çorba kaşığı Hindistan cevizini dökün. Üzerine 6 su bardağı sütünü ekleyip kaynatmaya başlayın. • Kıvam almaya başladığında 2 çorba kaşığı tereyağı ekleyin. Muhallebinin yarısını kenara ayırın. Diğer yarısına 2 çorba kaşığı kakao ve 1 su bardağı süt ekleyip çırpın. • Rengi parlamaya başladığında, geniş bir cam kaba dökün. • Kenara ayırdığınız beyaz muhallebiyi de üzerine ekleyip buzdolabında soğumaya bırakın. Eğer beklerken beyaz muhallebi katılaşmışsa yarım bardak süt ekleyip kıvamını biraz açabilirsiniz. Üzerine kenara ayırdığınız beyaz muhallebiyi gezdirip ve soğumaya bırakın. • 750 gr çileği sos tenceresine koyun. El blendırı ile püre hale getirin, 4 çorba kaşığı toz şeker ve yarım su bardağı su ile açtığınız 3 çorba kaşığı buğday nişastasını ekleyin. • 10-12 dakika kıvam alana kadar kaynatın. Ardından buzdolabına kaldırdığınız tatlının üzerine bir katman olarak dökün ve iyice soğuyana kadar en az 2 saat buzdolabında bekletin. Servis etmeden önce dilimleyin ve her bir dilime kalan Hindistan cevizinden serpin. Afiyet olsun!
X
Paylaşmak için
0
ürün eklediniz.(Toplam
0
ürün)