KAPAT
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Bim Anlayışı
Bim Hediye Kartı
Akıllı Alışveriş
Basın Odası
Basın Bültenleri
Kamuoyu Açıklamaları
Basında BİM
Görseller
PR Kontakları
Reklam Filmleri
Kalite Güvencesi
Bize Ulaşın
Bim'de Kariyer
Hızlı Başvuru
Kiralık Yeriniz mi Var?
Bim'e Özel Markalar
Mağazalar
Ticaret Sicil Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Komiteleri
Üst Yönetim
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporları
Ana Sözleşme
Politikalar
Bağımsız Denetçi
Finansal ve Operasyonel Veriler
Dönemsel Finansal Sonuçlar
Faaliyet Raporları
Yatırımcı Sunumları
Finansal Takvim
Genel Kurul Bilgileri
Özel Durum Açıklamaları
Yatırımcı İlişkileri İrtibat
Yatırımcı İlişkileri
Gizlilik ve Güvenlik
Bilgi Toplumu Hizmetleri
BİM Mısır
BİM Fas
Hakkımızda
|
BİM’de Kariyer
|
Yatırımcı İlişkileri
|
S.S.S
TR
|
EN
ARA
Ürünler
AKTÜEL ÜRÜNLER
İNDİRİM
UYGULAMAYA ÖZEL
ET ÜRÜNLERİ
13 Kasım Çarşamba
20-26 Kasım
BİM Mobil Uygulama
21-24 Kasım
12 Kasım Salı
15 Kasım Cuma
19 Kasım Salı
20 Kasım Çarşamba
22 Kasım Cuma
26 Kasım Salı
27 Kasım Çarşamba
BİM’e
Özel
Afişler
Aktüel
İndirim
Meyve Sebze
12 Kasım Salı
20-26 Kasım
21-24 Kasım
13 Kasım Çarşamba
21-24 Kasım
15 Kasım Cuma
20 Kasım Çarşamba
19 Kasım Salı
22 Kasım Cuma
26 Kasım Salı
27 Kasım Çarşamba
Tarifler
Mağazalar
İletişim
Müşteri İletişim Formu
Kiralık Yeriniz mi Var?
İş Başvuru Formu
Tedarikçiniz Olmak İstiyorum
Tavuklu Yemek Tarifleri
Zeytinyağlılar
Börekler
Makarnalar
Çorbalar
Altın Süt ile Yapılan Tarifler
Pratik Kolay Atıştırmalıklar
Restoran Yemekleri
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlı Tarifleri
Ramazan Tarifleri
Etli Yemek Tarifleri
Diyet Tavuk Şiş
Paylaş
2-3 Kişilik
Tarif
Zorluk: Orta
Hazırlık: 20 dakika
Pişirme: 10 dakika
2 parça tavuk göğsü
4 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı Destan kuru kekik
1 çay kaşığı Destan kırmızı toz biber
1 tatlı kaşığı Destan kimyon
1 tatlı kaşığı Sofra Rafine tuz
1 çay kaşığı Destan karabiber
2 çorba kaşığı Sırım Naturel zeytinyağı
1 çorba kaşığı Dost yoğurt
1 tatlı kaşığı Yurdum domates salçası
Bulgurlu Çoban Salata
2 domates
3 Çengelköy salatalık
1 küçük soğan
1 köy biberi iri
2 çorba kaşığı Sırım Zeytinyağı
1 limon
1 çay kaşığı Destan sumak
1 çay kaşığı Destan kuru nane
1 tatlı kaşığı rafine sofra tuz
1 çay kaşığı Destan toz biber
8 dal maydanoz
3 çorba kaşığı Saban ince bulgur
Yarım su bardağı su
Dere otlu Yoğurt
6 çorba kaşığı Dost yoğurt
6 dal dereotu
3 çorba kaşığı ince bulgurun üzerine yarım su bardağı sıcak su ekleyip üzerini kapatın ve bekletin. 2 domates, 3 Çengelköy salatalığı, 1 köy biberi ve 1 küçük soğanı tavla zarı büyüklüğünde doğrayın. Üzerine ince bulgurunu ekleyin. Birer çay kaşığı sumak, kuru nane, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 limonun suyu ve 2 çorba kaşığı zeytinyağını ekleyip karıştırın. Salatayı soğuk servis etmek için buzdolabına kaldırın. Dere otlu yoğurt için, 6 çorba kaşığı yoğurdu 6 dal ince kıyılmış dereotu ile karıştırın. Dilerseniz süzme yoğurt da kullanabilirsiniz veya bir tutam tuz da ekleyebilirsiniz. 2 parça tavuk göğsünü küp küp doğrayın. 1 tatlı kaşığı domates salçası, 1 çorba kaşığı yoğurt, 1 tatlı kaşığı tuz, püre edilmiş 4 diş sarımsak, birer çay kaşığı karabiber ve toz biber, birer tatlı kaşığı tuz, kimyon ve kekiği ekleyin. Bütün lezzetlerin birbirine kolayca karışması içinde 2 çorba kaşığı zeytinyağını da döküp güzelce karıştırın. Bu şekilde en az yarım saat mümkünse 2-3 saat bekletin. Tavukları şişlere geçirin. Önceden ısıtılmış döküm tavada pişirmeye başlayın. Her iki tarafı da güzelce kızarıncaya kadar 10 dakika pişirin. Şişleri tavadan alıp servis tabağına dizin. Yanına bulgurlu çoban salatası ve dere otlu yoğurdunu da koyunca hazır.
Afiyet Olsun!
X
Paylaşmak için
0
ürün eklediniz.(Toplam
0
ürün)