KAPAT
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Bim Anlayışı
Bim Hediye Kartı
Akıllı Alışveriş
Basın Odası
Basın Bültenleri
Kamuoyu Açıklamaları
Basında BİM
Görseller
PR Kontakları
Reklam Filmleri
Kalite Güvencesi
Bize Ulaşın
Bim'de Kariyer
Hızlı Başvuru
Kiralık Yeriniz mi Var?
Bim'e Özel Markalar
Mağazalar
Ticaret Sicil Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Komiteleri
Üst Yönetim
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporları
Ana Sözleşme
Politikalar
Bağımsız Denetçi
Finansal ve Operasyonel Veriler
Dönemsel Finansal Sonuçlar
Faaliyet Raporları
Yatırımcı Sunumları
Finansal Takvim
Genel Kurul Bilgileri
Özel Durum Açıklamaları
Yatırımcı İlişkileri İrtibat
Yatırımcı İlişkileri
Gizlilik ve Güvenlik
Bilgi Toplumu Hizmetleri
BİM Mısır
BİM Fas
Hakkımızda
|
BİM’de Kariyer
|
Yatırımcı İlişkileri
|
S.S.S
TR
|
EN
ARA
Ürünler
AKTÜEL ÜRÜNLER
İNDİRİM
UYGULAMAYA ÖZEL
ET ÜRÜNLERİ
13 Kasım Çarşamba
20-26 Kasım
BİM Mobil Uygulama
21-24 Kasım
12 Kasım Salı
15 Kasım Cuma
19 Kasım Salı
20 Kasım Çarşamba
22 Kasım Cuma
26 Kasım Salı
27 Kasım Çarşamba
BİM’e
Özel
Afişler
Aktüel
İndirim
Meyve Sebze
12 Kasım Salı
20-26 Kasım
21-24 Kasım
13 Kasım Çarşamba
21-24 Kasım
15 Kasım Cuma
20 Kasım Çarşamba
19 Kasım Salı
22 Kasım Cuma
26 Kasım Salı
27 Kasım Çarşamba
Tarifler
Mağazalar
İletişim
Müşteri İletişim Formu
Kiralık Yeriniz mi Var?
İş Başvuru Formu
Tedarikçiniz Olmak İstiyorum
Tavuklu Yemek Tarifleri
Zeytinyağlılar
Börekler
Makarnalar
Çorbalar
Altın Süt ile Yapılan Tarifler
Pratik Kolay Atıştırmalıklar
Restoran Yemekleri
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlı Tarifleri
Ramazan Tarifleri
Etli Yemek Tarifleri
Beyaz Peynirli Sebzeli Kiş
Paylaş
6-8 Kişilik
Tarif
Zorluk: Orta
Hazırlık süresi: 15 dakika
Pişirme süresi: 50 dakika
4 bardak Kelly’s Fitness Club yulaf ezmesi
2 Bili Bili yumurta
2 çorba kaşığı Pervin tereyağı
Çeyrek bardak su
1 çay kaşığı Rafine sofra tuzu
İç harcı için,
2 küçük kabak
4 dal taze soğan
10 dal dereotu
6-7 dal maydanoz
1 paket Dost krema
1 bardak Dost süt
3 adet Bili Bili yumurta
1 tutam Rafine sofra tuzu
1 tutam Destan karabiber
2 dilim Binvezir klasik ezine peyniri
Fırını 200 derecede alt-üst modunda fansız olarak çalıştırın. 4 bardak yulaf ezmesini mutfak robotunda un gibi olana kadar çekin. İçerisine 2 yumurta, 2 çorba kaşığı tereyağı, çeyrek bardak soğuk su, 1 çay kaşığı tuz ekleyip hamur kıvamına gelene kadar çalıştırın. Tart kalıbını yağlayın ve hamuru bastırarak yayın. Kenarlarını düzeltin ve ortasına çatalla delikler açın. Fırının orta rafında 25 dakika pişirin. Bu sırada, ayrı bir kapta 3 yumurta ve 1 paket kremayı çırpın. 1 su bardağı süt, birer tutam tuz ile karabiber, ince kıyılmış 10 dal dereotu, 6-7 dal maydanoz ile 4 dal taze soğanı ekleyin. İncecik dilimlenmiş 2 küçük kabağı ve 2 dilim Ezine peynirinini elinizle kabaca parçalayarak ilave edin ve karıştırın. Fırından çıkan pişmiş hamur soğuyunca ortasına karışımı döküp üzerine 1 çorba kaşığı çörekotunu serpin. Fırının orta rafında tekrar 25 dakika pişirin. Fırından çıkınca 10 dakika bekletince afiyetle yemeniz için hazır.
X
Paylaşmak için
0
ürün eklediniz.(Toplam
0
ürün)