KAPAT
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Bim Anlayışı
Bim Hediye Kartı
Akıllı Alışveriş
Basın Odası
Basın Bültenleri
Kamuoyu Açıklamaları
Basında BİM
Görseller
PR Kontakları
Reklam Filmleri
Kalite Güvencesi
Bize Ulaşın
Bim'de Kariyer
Hızlı Başvuru
Kiralık Yeriniz mi Var?
Bim'e Özel Markalar
Mağazalar
Ticaret Sicil Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Komiteleri
Üst Yönetim
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporları
Ana Sözleşme
Politikalar
Bağımsız Denetçi
Finansal ve Operasyonel Veriler
Dönemsel Finansal Sonuçlar
Faaliyet Raporları
Yatırımcı Sunumları
Finansal Takvim
Genel Kurul Bilgileri
Özel Durum Açıklamaları
Yatırımcı İlişkileri İrtibat
Yatırımcı İlişkileri
Gizlilik ve Güvenlik
Bilgi Toplumu Hizmetleri
BİM Mısır
BİM Fas
Hakkımızda
|
BİM’de Kariyer
|
Yatırımcı İlişkileri
|
S.S.S
TR
|
EN
ARA
Ürünler
AKTÜEL ÜRÜNLER
UYGULAMAYA ÖZEL
15 Ocak Çarşamba
BİM Mobil Uygulama
14 Ocak Salı
17 Ocak Cuma
21 Ocak Salı
22 Ocak Çarşamba
24 Ocak Cuma
28 Ocak Salı
29 Ocak Çarşamba
BİM’e
Özel
Afişler
Aktüel
14 Ocak Salı
15 Ocak Çarşamba
17 Ocak Cuma
21 Ocak Salı
22 Ocak Çarşamba
24 Ocak Cuma
28 Ocak Salı
29 Ocak Çarşamba
Tarifler
Mağazalar
İletişim
Müşteri İletişim Formu
Kiralık Yeriniz mi Var?
İş Başvuru Formu
Tedarikçiniz Olmak İstiyorum
Tavuklu Yemek Tarifleri
Zeytinyağlılar
Börekler
Makarnalar
Çorbalar
Altın Süt ile Yapılan Tarifler
Pratik Kolay Atıştırmalıklar
Restoran Yemekleri
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlı Tarifleri
Ramazan Tarifleri
Etli Yemek Tarifleri
Tavuk Köfteli Kremalı Makarna
Paylaş
4 Kişilik
Tarif
Zorluk: Orta
Hazırlık süresi: 15 dakika
Pişirme süresi: 20 dakika
2 tavuk göğüs
5 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı Destan kimyon
1 tatlı kaşığı Destan toz biber
1 tatlı kaşığı + 1 çay kaşığı Rafine sofra tuz
1 tatlı kaşığı Destan kekik
1 çay kaşığı Destan karabiber
10 dal maydanoz
1 tatlı kaşığı Pervin tereyağı
2 çorba kaşığı Sırım zeytinyağı
3 çorba kaşığı Galeta unu
Yarım paket Binvezir kaşar peyniri
1 paket Pasta Veneta kalem makarna
1 paket Dost krema
1 çorba kaşığı köri
1 avuç Simbat çiğ badem
Taze soğan
· Mutfak robotunun haznesine 2 parça tavuk göğsünü yerleştirin. Üzerine 5 diş sarımsağı, birer tatlı kaşığı kimyon, toz biber, tuz, kekik, tereyağı ile 1 çay kaşığı karabiberi, 10 dal maydanozu, 3 çorba kaşığı galeta ununu ekleyip çalıştırın. Macun kıvamına geldikten sonra elinizi ıslatıp ceviz büyüklüğünde yuvarlak parçalar koparın. Elinizle açıp ortasına kare kare kestiğiniz yarım paket kaşar peynirden yerleştirin ve köftelere yassı şekil verin.
· Tavaya 2 çorba kaşığı zeytinyağını koyup ısıtın ve köfteleri kızartmaya başlayın. · Makarna tenceresine 2 litre sıcak su koyup 1 paket kalem makarnayı 8 dk haşlayın. Haşlanan makarnayı geniş bir tavaya alıp üzerine 1 kepçe haşlama suyundan 1 çorba kaşığı köri ile 1 çay kaşığı tuz ve 1 paket krema ekleyip karıştırın.
· Makarnayı tabaklarınıza koyup üzerine köfteleri dizin. İnce kıyılmış ve kavrulmuş badem ile taze soğan serpince hazır.
Afiyet Olsun!
X
Paylaşmak için
0
ürün eklediniz.(Toplam
0
ürün)