KAPAT
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Bim Anlayışı
Bim Hediye Kartı
Akıllı Alışveriş
Basın Odası
Basın Bültenleri
Kamuoyu Açıklamaları
Basında BİM
Görseller
PR Kontakları
Reklam Filmleri
Kalite Güvencesi
Bize Ulaşın
Bim'de Kariyer
Hızlı Başvuru
Kiralık Yeriniz mi Var?
Bim'e Özel Markalar
Mağazalar
Ticaret Sicil Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Komiteleri
Üst Yönetim
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporları
Ana Sözleşme
Politikalar
Bağımsız Denetçi
Finansal ve Operasyonel Veriler
Dönemsel Finansal Sonuçlar
Faaliyet Raporları
Yatırımcı Sunumları
Finansal Takvim
Genel Kurul Bilgileri
Özel Durum Açıklamaları
Yatırımcı İlişkileri İrtibat
Yatırımcı İlişkileri
Gizlilik ve Güvenlik
Bilgi Toplumu Hizmetleri
BİM Mısır
BİM Fas
Hakkımızda
|
BİM’de Kariyer
|
Yatırımcı İlişkileri
|
S.S.S
TR
|
EN
ARA
Ürünler
AKTÜEL ÜRÜNLER
İNDİRİM
UYGULAMAYA ÖZEL
SEVİNDİREN FIRSATLAR
MOTOSİKLET
ISITICI
11 Aralık Çarşamba
18-24 Aralık
BİM Mobil Uygulama
19-22 Aralık
01-31 Aralık
01-31 Aralık
10 Aralık Salı
13 Aralık Cuma
17 Aralık Salı
18 Aralık Çarşamba
20 Aralık Cuma
24 Aralık Salı
27 Aralık Cuma
BİM’e
Özel
Afişler
Aktüel
İndirim
Meyve Sebze
11 Aralık Çarşamba
01-31 Aralık
Meyve-Sebze
10 Aralık Salı
18-24 Aralık
13 Aralık Cuma
19-22 Aralık
18 Aralık Çarşamba
17 Aralık Salı
20 Aralık Cuma
24 Aralık Salı
27 Aralık Cuma
Tarifler
Mağazalar
İletişim
Müşteri İletişim Formu
Kiralık Yeriniz mi Var?
İş Başvuru Formu
Tedarikçiniz Olmak İstiyorum
Tavuklu Yemek Tarifleri
Zeytinyağlılar
Börekler
Makarnalar
Çorbalar
Altın Süt ile Yapılan Tarifler
Pratik Kolay Atıştırmalıklar
Restoran Yemekleri
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlı Tarifleri
Ramazan Tarifleri
Etli Yemek Tarifleri
Tavuklu Sultan Kebabı
Paylaş
6 Kişilik
Tarif
Zorluk: Orta
Hazırlık süresi: 20 dakika
Pişirme süresi: 25 dakika
2 tane Connex yufka
3 adet Tazem piliç göğüs
1 soğan 1 çorba kaşığı Yurdum domates salçası
1 kavanoz Yurdum garnitür (340gr)
1 çay kaşığı Rafine Sofra tuzu
1 tatlı kaşığı Destan kekik
1 çay kaşığı Destan karabiber
2 çorba kaşığı Sole Ayçiçek yağı
6 çorba kaşığı Binvezir kaşar
Beşamel Sos
2 çorba kaşığı Pervin tereyağı
2 çorba kaşığı Efsane un
3 su bardağı Dost süt
1 çay kaşığı Rafine sofra tuzu
1 çay kaşığı Destan karabiber
1/2 çay kaşığı muskat
• Geniş bir tavaya 2 çorba kaşığı ayçiçek yağı ekleyip ısıtın.
• Isınan yağa küp küp doğranmış 3 adet piliç göğüsü ilave edip kavurun.
• Kavrulan tavukların üzerine 1 adet yemeklik doğranmış soğan ekleyip kavurmaya devam edin.
• Soğanlarda kavrulduktan sonra üzerine 1 çorba kaşığı domates salçası, 1’er çay kaşığı tuz ve karabiber, 1 tatlı kaşığı kekik ilave edin.
• Ardından tavaya 1 kavanoz (340 gr.) garnitür ekleyip 2 dakika kadar daha pişirin.
• Soğuması için kenara alın.
• Bu sırada beşamel sos için 2 çorba kaşığı tereyağını eritin. Üzerine 2 çorba kaşığı unu ekleyip unun kokusu çıkana kadar kavurun.
• Ardından 3 su bardağı sütü ilave ederek çırpıcı yardımı ile topak kalmayacak şekilde, koyulaşıp göz göz olana kadar karıştırarak pişirin.
• Son olarak 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber ve ½ çay kaşığı muskat rendesini ilave ederek ocaktan alın.
• Tezgâha 2 adet yufkayı açıp dörde bölün.
• Böldüğünüz yufka parçasını orta boy bir kâsenin üzerine yerleştirin.
• Yufkanın kenarlarından parçalar kopartarak çukur olan kısma bir kat daha serin.
• Kâseye tavuklu harçtan koyarak, kâsenin kenarlarından sarkan yufkaları üzerine kapatın.
• Yağlı kâğıt serilmiş fırın tepsisine ters çevirip yerleştirin. Tüm malzemeyi bu şekilde yaptıktan sonra üzerleri beşamel sostan her birine eşit miktarda olacak şekilde dökün.
• Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 20 dakika pişirin.
• Ardından fırından çıkarıp rendelenmiş yarım paket kaşarı üzerlerine ekleyin.
• 225 derecelik fırında 5 dakika, kaşar eriyip üzeri kızarıncaya kadar pişirin.
• Son olarak üzerine ince kıyılmış maydanoz serpince tavuklu sultan kebabınız hazır. Afiyet olsun!
X
Paylaşmak için
0
ürün eklediniz.(Toplam
0
ürün)