KAPAT
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Bim Anlayışı
Bim Hediye Kartı
Akıllı Alışveriş
Basın Odası
Basın Bültenleri
Kamuoyu Açıklamaları
Basında BİM
Görseller
PR Kontakları
Reklam Filmleri
Kalite Güvencesi
Bize Ulaşın
Bim'de Kariyer
Hızlı Başvuru
Kiralık Yeriniz mi Var?
Bim'e Özel Markalar
Mağazalar
Ticaret Sicil Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Komiteleri
Üst Yönetim
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporları
Ana Sözleşme
Politikalar
Bağımsız Denetçi
Finansal ve Operasyonel Veriler
Dönemsel Finansal Sonuçlar
Faaliyet Raporları
Yatırımcı Sunumları
Finansal Takvim
Genel Kurul Bilgileri
Özel Durum Açıklamaları
Yatırımcı İlişkileri İrtibat
Yatırımcı İlişkileri
Gizlilik ve Güvenlik
Bilgi Toplumu Hizmetleri
BİM Mısır
BİM Fas
Hakkımızda
|
BİM’de Kariyer
|
Yatırımcı İlişkileri
|
S.S.S
TR
|
EN
ARA
Ürünler
AKTÜEL ÜRÜNLER
İNDİRİM
UYGULAMAYA ÖZEL
RAMAZAN
TELEVİZYON
11 Şubat Salı
21-24 Şubat
BİM Mobil Uygulama
Ramazan
31 Ocak-28 Şubat
12 Şubat Çarşamba
14 Şubat Cuma
19 Şubat Çarşamba
18 Şubat Salı
21 Şubat Cuma
25 Şubat Salı
26 Şubat Çarşamba
28 Şubat Cuma
BİM’e
Özel
Afişler
Eve Teslim
Ramazan
Aktüel
İndirim
Meyve Sebze
12 Şubat Çarşamba
Ramazan
11 Şubat Salı
Televizyon
Meyve - Sebze
19 Şubat Çarşamba
14 Şubat Cuma
21-24 Şubat
26 Şubat Çarşamba
18 Şubat Salı
21 Şubat Cuma
25 Şubat Salı
28 Şubat Cuma
Tarifler
Mağazalar
İletişim
Müşteri İletişim Formu
Kiralık Yeriniz mi Var?
İş Başvuru Formu
Tedarikçiniz Olmak İstiyorum
Tavuklu Yemek Tarifleri
Zeytinyağlılar
Börekler
Makarnalar
Çorbalar
Altın Süt ile Yapılan Tarifler
Pratik Kolay Atıştırmalıklar
Restoran Yemekleri
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlı Tarifleri
Ramazan Tarifleri
Etli Yemek Tarifleri
İzmir Bombası
Paylaş
8 Adet
Tarif
Zorluk: orta
Hazırlık süresi: 25 dakika
Pişirme süresi: 8-10 dakika
7 çorba kaşığı Efsane un (165 gr)
1 tatlı kaşığı Şafak toz şeker
2 çorba kaşığı Sole ayçiçek yağı
Yarım bardak su
8 çorba kaşığı Peripella kakaolu fındık kreması
• Geniş bir kâsede 7 çorba kaşığı una 1 tatlı kaşığı toz şeker, yarım su bardağı su ve 2 çorba kaşığı Ayçiçek yağı ekleyip kâsede yoğurmaya başlayın.
• Tüm malzemeler birleşince hamuru tezgâha alıp iyice pürüzsüz hale gelene kadar 5-6 dakika yoğurun.
• Ardından hamuru rulo şekline getirip 8 eşit bezeye ayırın. Üzerini nemli bir bezle kapatıp 15 dakika bekletin.
• Tezgâhı ve elinizi bir parça yağ ile yağlayın ve elinizle 5-6 parmak çapında avucunuzdan biraz daha geniş olacak şekilde açın.
• İçine 1 çorba kaşığı kadar kakaolu fındık kreması koyup bohça kapatır gibi her tarafından kapatın ve ortada birleştirip ucunu sıkıp kapatın.
• Pişirme kağıdı serili tepsiye dizip 200 derecede alt üst ve fansız çalışan fırında ortanın bir altındaki rafına yerleştirip 8-10 dakika pişirin.
• 5 dakikadan sonra mutlaka takip edin ki arka taraftakiler fazla renk alıp kabarmasınlar.
• Fırından çıktıktan sonra da 5 dakika kadar dinlendirdikten sonra İzmir bombasının tadını doya doya çıkarabilirsiniz. Afiyet olsun!
X
Paylaşmak için
0
ürün eklediniz.(Toplam
0
ürün)